Hogy fessem vissza feketéről?
Menj fodrászhoz, mert az otthoni kisérletektöl csak borzalmas lesz.
Azt viszont nem értem, hogy a munkahelyednek mi köze a hajsznedhez - elvégre ez teljesen magánügy?!?!?
ma 14:14
Tudatlanul ne írjál már hülyeségeket.
Pont,hogy a hajradír ami nem károsít, én is azzal szedtem le a fekete festéket. És nem narancssárga lesz tőle, hanem vissza kapod az eredeti hajszíned, vagy annál egy kicsivel világosabb színt.Én ezt javaslom neked. Hajradírt fodrász kellékesnél vettem, de lehet,hogy már drogériákban is kapni lehet.
A szőkítés az ami tönkre vágja a hajat!
Hát ha te fodrász vagy és narancssárga lett a páciensed haja a hajradírtól,akkor gratulálok!!
Én teljesen kezdőn, egyedül csináltam otthon, MAGAMNAK. A hajamnak semmi baja nem lett, a színe is szuper lett.
De ezentúl kétszer meggondolom, hogy milyen fodrászra bízom rá magam.
Próbáld ki,hogy valamilyen jó minőségű szőkítőport keversz samponba és rajta hagyod picit.Nem kell hidrogén sem hozzá.Picit világosít rajta, kb 1-2 árnyalatot.
Vagy mosd meg párszor, a szőke haj úgyis ledobja a festéket hamar.(azért nem annyira hamar,kb 1-2 hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!