Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A L'Oréal Sunkiss Tropical...

A L'Oréal Sunkiss Tropical milyen?

Figyelt kérdés
Vélemény, tapasztalat aki már használta, mennyire lesz tőle világos a haj, pontosan hogy kell használni: vizes vagy száraz hajra, hányat kell fújni, hányszor és milyen időközönként kell használni, víztől lejön, nem károsítja a hajat, vannak káros összetevői melyek nem jók ha a hajon maradnak(mert, nem kell lemosni, ugye?)? És hol lehet venni és mennyibe kerül? A válaszokat előre köszönöm!
2016. júl. 19. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak a Jelly-t használtam, viszont azzal vegyesek az érzéseim. Egy használat után is már látható volt egy kis világosítás, de a hajam rá pár órára hihetetlenül száraz lett!
2016. júl. 19. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2016. júl. 19. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én őszintén nem értem miért vesz ilyet bárki is, kezdve azzal hogy iszonyat drága pénzért kapsz egy hidrogén-peroxidos keveréket. Fodrászkellékesben 300 ft-ért is kapsz amúgy, szárít, tönkreteszi a hajat, és nem lehet előre tudni az eredményét sem, mert világosít, de hogy vörös leszel tőle, vagy sárga, vagy normális színe lesz, az a hajadtól függ leginkább. Ez nem színez, csak szőkít. Jobban jársz ha elmész fodrászhoz vagy veszel hajfestéket fodrászkellékesben és azzal fested a hajad.
2016. júl. 19. 22:31
 4/4 anonim válasza:
Én imádom. Nagyon jó! Nem kopik le. Nekem nem száritotta a hajam mert mindig hajmosás előtt használom mert száraz hajra kell es nekem nem jön be az illata. Azt hogy mennyit fúj a hajadra hogy milyenre akarod. Én például tobbet rakok a hajam végére hogy ombrés legyen. Nekem alapbol szőke a hajam csak világosabb szőkét akartam. Olyan időközönként használd ahogy akarod. Én a tescoba vettem mivel ott a legolcsóbb. 1299-1600ft között ingadozik. Szerintem megéri. És annyira lesz világos a hajad amennyiszer használod. Már első alkalomnál láttam a hatást.
2016. júl. 24. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!