Tudtok nagyon jó izzadásgátló krémet vagy dezodor (hosszú távra)?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 11:46
1/6 anonim válasza:
Gyógyszertárban kapható az Exodor vagy a Naturland antisudorica (ezt lehet nem így írják. Én ezt a kettőt használom felváltva. Eleinte heti 3-4szer ecsetelni kell a kezelendő területet. Később elég heti egyszer. Ez mellett tuti nem fogsz izzadni.500 ft.körül van az áruk és sokáig elég. Ezek mellé természetesen kell deo,de az már mindegy milyen.
3/6 anonim válasza:
uuuhh...én próbáltam az Antisudorica-t de nagyon rossz tapasztalatom van róla... eleinte valóban kevésbé izzadtam, de kb 2 hét után szinte szétmarta a bőrt a hónaljamon....hetekig nem tudtam utána semmilyen dezodort használni, annyira égetett, viszketett, hámlott a bőröm. Egyedül a körömvirág krémet viselte el, viszont attól meg az összes ruhám ujja tiszta zsíros foltos lett, valamelyikből egyáltalán nem jött ki, ki kellett dobnom. Szóval azt nagyon NEM ajánlom! A másik szerről nincs információm.
4/6 anonim válasza:
Exodor lightosabb, nem szárít nem csíp. A másik erősebb,de ha hígítva van,akkor nagyon jó és úgy is hatásos. Felválltva használom a kettőt és brutál jó,hogy 30fokban sem kell attól tartanom,hogy izzadságfoltos leszek.kis kellemetlen félórás érzés meg megéri ezért.
5/6 anonim válasza:
Szódabikarbóna. Az a legjobb, és nem mar szét.
6/6 gömbicica válasza:
bármit használsz, csak aluminiummentes legyen.
Nőknél a mellrák kialakulásában sajnos szerepe van a kiterjed dezodorhasználatnak.
A szódabikarbóna inkább szagtalanitó, az izzadást magát nem hinném, hogy visszaveti.
Az izzadásnak megvan a feladata, szerintem elnyomni, nem biztos, hogy jó dolog.
Az izzadtság szag a kellemetlenebb :(
Ha meg mindent az izzadás és a szag ellen megteszünk, lehet, hogy visszafelé sül el a puska egy idő után :( Aztán lesz időnk megbánni, hogy ezt a sok vegyi kutyulékot magunkra fujtuk, kentük :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!