Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok nagyon jó izzadásgátló...

Tudtok nagyon jó izzadásgátló krémet vagy dezodor (hosszú távra)?

Figyelt kérdés

2016. júl. 19. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban kapható az Exodor vagy a Naturland antisudorica (ezt lehet nem így írják. Én ezt a kettőt használom felváltva. Eleinte heti 3-4szer ecsetelni kell a kezelendő területet. Később elég heti egyszer. Ez mellett tuti nem fogsz izzadni.500 ft.körül van az áruk és sokáig elég. Ezek mellé természetesen kell deo,de az már mindegy milyen.
2016. júl. 19. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Balea dezodorok
2016. júl. 19. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
uuuhh...én próbáltam az Antisudorica-t de nagyon rossz tapasztalatom van róla... eleinte valóban kevésbé izzadtam, de kb 2 hét után szinte szétmarta a bőrt a hónaljamon....hetekig nem tudtam utána semmilyen dezodort használni, annyira égetett, viszketett, hámlott a bőröm. Egyedül a körömvirág krémet viselte el, viszont attól meg az összes ruhám ujja tiszta zsíros foltos lett, valamelyikből egyáltalán nem jött ki, ki kellett dobnom. Szóval azt nagyon NEM ajánlom! A másik szerről nincs információm.
2016. júl. 19. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Exodor lightosabb, nem szárít nem csíp. A másik erősebb,de ha hígítva van,akkor nagyon jó és úgy is hatásos. Felválltva használom a kettőt és brutál jó,hogy 30fokban sem kell attól tartanom,hogy izzadságfoltos leszek.kis kellemetlen félórás érzés meg megéri ezért.
2016. júl. 19. 18:40
 5/6 anonim válasza:
Szódabikarbóna. Az a legjobb, és nem mar szét.
2016. júl. 20. 06:58
 6/6 gömbicica ***** válasza:

bármit használsz, csak aluminiummentes legyen.

Nőknél a mellrák kialakulásában sajnos szerepe van a kiterjed dezodorhasználatnak.

A szódabikarbóna inkább szagtalanitó, az izzadást magát nem hinném, hogy visszaveti.

Az izzadásnak megvan a feladata, szerintem elnyomni, nem biztos, hogy jó dolog.

Az izzadtság szag a kellemetlenebb :(

Ha meg mindent az izzadás és a szag ellen megteszünk, lehet, hogy visszafelé sül el a puska egy idő után :( Aztán lesz időnk megbánni, hogy ezt a sok vegyi kutyulékot magunkra fujtuk, kentük :(

2016. júl. 26. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!