Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet a baj? Tudtok ajánlan...

Mi lehet a baj? Tudtok ajánlani valami megoldást? Borotvával 1nap, epillátorral 2-3nap és gyanta 5 nap kb azután a lábamon már meg is jelennek a fél centis szőrszálak.

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre nincs megoldás,gyorsan nő a szőröd,ennyi. Nekem is ilyen. Vagy borotválom minden nap,vagy elviselem,hogy tüsis.
2016. júl. 19. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajna nekem is ugyanez a gondom.... a "hetekig simaságot garantáló" csodamódszerek nálam szart sem érnek... Nagyon elegem van már belőle.

Én most egy Philips Lumea (villanófényes IPL szőrtelenítő) vásárlását tűztem ki célnak, arra gyűjtök most. Eddig csak jókat olvastam róla. Ha nálam nem is 6 hétig tartana a hatása, hanem csak 2-ig, már akkor is szörnyen boldog lennék.

2016. júl. 19. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem bevállik mert átérzem a helyzeted
2016. júl. 19. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen gyorsan nő a szőröm, de már rég nem zavar. 1-2 naponta borotválom és kész. Jobbat nem tudok úgysem.
2016. júl. 19. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!