Ha vékony, kevés hajam van akkor már temethetem magam?
Ugyanez. Bar nekem a fodrasz azt mondja,sok hajam van. De mit kezdjek vele ha vekony,sulytalan. Tok mindegy h sok vagy keves,pokhalonak nez ki.
En kb 10 eve pothajat viselek kisebb megszakitasokkal. Most pl nincs font,ahogy leszedtek,elment az onbizalmam.mar pothaj elott mindent kiprobaltam: draga termekeket,kezeleseket,mindenfele frizurat. De ruhellem a hajamat. Plane mikor vki aut mondja h szedjek vitamint h szebb legyen. Egesz eletemben szedtem,megse lett jobb.
Gyógynövényes,olajas marhaságokkal ne gyertek. A vékonyból vastagat semmi sem csinál. Esetleg fényesebb lesz,esetleg jönnek a kis babahajak (amik még a vékonynál is vékonyabbak).
Sajnos ez van,sose lesz hajzuhatag genetikailag vékony hajból.
Én amit teszek az az,h megtanultam profin beszárítani (így 1 nalig jól néz ki), illetve a póthaj nagyon jó. Általában 30-50 saját hosszúságú tincset tetetek be,ég és föld a különbség a dúsítás után! Ezt egy normál vagy vastagszálú hajú ember sose fogja megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!