Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni pattanások...

Mit lehet tenni pattanások ellen? Esetleg valamilyen kezelés?

Figyelt kérdés
Tele van az arcom pattanásokkal, illetve a hátam és mostanában már a karom és a mellkasom is, nagyon idegesít. :( Nagyon sok mindent kipróbáltam már, de eddig igazán semmi sem vált be. Van valaki akinek szintén ilyen problémája volt? Mit lehet vele tenni? Esetleg valami kezelés ami be is válik? Kérem csak olyanok írjanak akik tapasztalták már ezt és valamilyen segítséggel "szép"-pattanás mentes lett az arcuk. Mennyi idő alatt lett hatásos?
2010. ápr. 15. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Isotrexyn gél vált be. Börgyogyász irja fel.
2010. ápr. 16. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Kozmetikai tisztítás,ott személyre szabott termékeket kapsz.Sőt a kikérdezés után lehet,hogy rájön mi okozza a problémát.
2010. ápr. 16. 08:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyásznál már voltam, felírt valamit de egyáltalán nem használt :S Kozmetikusnál is voltam már többször, többfélénél is volt amelyik után pár napig rendben volt de utána ugyanaz, ráadásul elég fájdalmas is :S
2010. ápr. 16. 14:20
 4/8 anonim válasza:
Ha nem eszel túl sok cukros és zsíros kaját, akkor talán elmúlik.(((bár nem tudom hogy mit eszel, de az unokatesómnál ez volt a baj
2010. ápr. 16. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy a szakember nem tud segíteni!Kér egy vérképet,azonnal kiderül mi az oka.Nekem is volt nem egy ilyen vendégem,de végig próbálhatod az itt leírt krémeket,tanácsokat,de ami másnak segített nem biztos,hogy neked is fog.
2010. ápr. 16. 15:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, te kozmetikus vagy? Ha igen hol dolgozol?
2010. ápr. 16. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen!Pest belvárosa.Nálam nincs ilyen,én figyelek a vendégemre,ha nincs eredmény akkor szólok,hogy kérjen vérvételt és hozza be,hogy átnézzem.Kikérdezem a szokásairól,mit eszik mennyit sportol.Olyan még nem volt,hogy nem értem el semmit.A bőrgyógyász,hát,akit én ismerek az aknés bőrrel nem nagyon foglalkozik,mivel a rengeteg laphámrák,égési sérülések,különböző betegségek miatt megmondta,nincs ideje pattanásos bőrre,ez a mi feladatunk!Volt egy sztori és igen én szégyelltem magam,mikor megláttam azt a beteget akinek az egész lába bőrbetegségben szenvedett,én meg ott álltam,hogy van aknés bőr.A másik,hogy kapsz egy bivalyerős,savas,hámlasztó krémet és mehetsz vagy gyógyszert.Én azóta senkit nem küldtem bőrgyógyászatra.
2010. ápr. 17. 07:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Milyen árban dolgozol? Lehetne hozzád menni?
2010. ápr. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!