Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dohányosként mit tehetnék a...

Dohányosként mit tehetnék a bőröm érdekében?

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok, mit fogyasszak, mit kenjek (krém, pakolás) rá stb?
2010. ápr. 15. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
szokj le
2010. ápr. 15. 20:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment az értékelés. :D
2010. ápr. 15. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
van külön dohányosoknak készült vitaminkomplex gyogyszertárban, vagy biovanne, bár nekem nem sokat használt, másoknak viszont igen, ne tüdözd le, testápolo rendszeresen.
2010. ápr. 15. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Semmit. Tudod jól hogy rosszat tesz a dohányzás akkor minek csinálod? Leszokni nem fájdalmas, nincs hátrányod sem belőle. Ez a legjobb amit tehetsz. Vagy beletörődsz hogy egyre rondább lesz a bőröd.
2010. ápr. 15. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Nővéremnek fogalma sincs arról miért dohányzik... te tudod? ha tudod is, azt is tudhatod, mennyire káros és gusztustalan. ráadásul egy nő se legyen ennyire igénytelen... bár nem tudom, hogy nő vagy férfi vagy. de mindkettőre nézve iszonyat gusztustalan!
2010. ápr. 15. 23:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Antidohányosok véleménye nem érdekel!!!
2010. ápr. 16. 00:38
 7/12 anonim ***** válasza:

szedj multivitamint énis ezt tudom javasolni. megteszi a centrum is mondjuk, de ha akarsz veheted a direkt dohányosoknak valót, de az kicsit drágább és nembiztos h jobb.

a másik, h most így fejből nemtudom neked megmondani, de nézz utána neten h a cigi mely vitaminok rovására megy, és azokat pótold nagyobb dózisban. van is egy honlap, talán a hazipatika.hu-n, ahol beikszelheted h mik igazak rád, pl dohányzol, vagy éppen terhes vagy, vagy ilyenek, és akkor kimutatja neked h mely vitaminokból hány mg-ra van szükséged.

én most kezdtem el szedni a centrumot, úgyhogy még nemtudok a hatásáról beszámolni...7 éve dohányzom, de a bőröm olyan mint egy 16 évesé, a cigit sem adják ki a boltokban, nem viccelek:) csakha megmutattam a személyim. de azért elkezdtem szedni a vitaminokat, nem csak a dohányzás miatt, hanem csakúgy, mert vitaminhiányosnak éreztem magam :D

25L

2010. ápr. 16. 01:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is dohányzok,a C vitamin tartalmú krémek.Bár nem vagyok büszke rá,de máskor a kérdésre válaszoljatok!Nem kritikát kért,tanácsot!
2010. ápr. 16. 08:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó két válaszoló kommentjét! :)

Igen, én a kérdésemre várok választ, nempedig véleményt, vagy antidohányosok puffogását!

Egyébként pedig próbálok leszokni, de mivel az egyik napról a másikra cigiletétel nem igazán vált be, így inkább a fokozatos mérséklést vezettem be, az sikeresebb, de addig is érdekelt, mivel óvhatnám magam kívülről és belülről.

Amúgy 24 éves lány vagyok.

2010. ápr. 16. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Sok zöldség és gyümölcs,minnél több antioxidáns bevitele a szervezetedbe.Az arcodat radírozd rendszeresen.Kozmetikumoknál is inkább azt válaszd ami természetes hatóanyagokat tartalmaz.
2010. ápr. 16. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!