Dohányosként mit tehetnék a bőröm érdekében?
szedj multivitamint énis ezt tudom javasolni. megteszi a centrum is mondjuk, de ha akarsz veheted a direkt dohányosoknak valót, de az kicsit drágább és nembiztos h jobb.
a másik, h most így fejből nemtudom neked megmondani, de nézz utána neten h a cigi mely vitaminok rovására megy, és azokat pótold nagyobb dózisban. van is egy honlap, talán a hazipatika.hu-n, ahol beikszelheted h mik igazak rád, pl dohányzol, vagy éppen terhes vagy, vagy ilyenek, és akkor kimutatja neked h mely vitaminokból hány mg-ra van szükséged.
én most kezdtem el szedni a centrumot, úgyhogy még nemtudok a hatásáról beszámolni...7 éve dohányzom, de a bőröm olyan mint egy 16 évesé, a cigit sem adják ki a boltokban, nem viccelek:) csakha megmutattam a személyim. de azért elkezdtem szedni a vitaminokat, nem csak a dohányzás miatt, hanem csakúgy, mert vitaminhiányosnak éreztem magam :D
25L
Köszönöm az utolsó két válaszoló kommentjét! :)
Igen, én a kérdésemre várok választ, nempedig véleményt, vagy antidohányosok puffogását!
Egyébként pedig próbálok leszokni, de mivel az egyik napról a másikra cigiletétel nem igazán vált be, így inkább a fokozatos mérséklést vezettem be, az sikeresebb, de addig is érdekelt, mivel óvhatnám magam kívülről és belülről.
Amúgy 24 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!