Milyen festéket/módszert alkalmazzak a lila hajszín érdekében?
Figyelt kérdés
Hogy tudnám jól megcsinálni mert a mostani lila melír teljesen kifakult és már inkább hasonlít barnára mint lilára.. Ja és fekete hajam van.2011. jún. 14. 15:38
2/2 anonim válasza:
Én is épp feketéből váltok lilára. Leszívatni nem akarom, lenöveszteni meg nincs 3 évem. A color XXL-t felejtsd el, mert 2 hét után kikopik. Én Palette color & Gloss bíbor cseresznye árnyalatával festettem be a hajam. ez egy tartós színező, de csodát ne várj tőle, mert semmi nem fogja be a feketét. Most nekem a töve lilás, a többi részen ugyanúgy fekete, viszont van egy lilás fénye az egésznek. Most ezzel festek egy ideig, szerintem idővel fedni fog, persze nem tökéletesen, de még mindig barátságosabb, mint leszívatni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!