Szerintem igen...szórakozóhelyen is sok lánynak ki van vasalva...én is szoktam magamnak vasalni.
2008. szept. 28. 19:39
2/13 anonim válasza:
Szerintem is divat még:) De ha nem lenne én akkor is vasalnám:P
2008. szept. 28. 19:42
3/13 anonim válasza:
szerintem nem is divat kérdése, rengeteg lány van akinek egyenes, még ugyanannyi akinek göndör, akinek szőke barna fekete. egy haj, ha hiába divat, de hülyén áll akkor tök mindegy. én szoktam vasalni, mert én egyenesen szeretem, mert nekem alapesetben hullámos és a tincsek mennek mindig amerre ők akarják. úgyh szerintem mindenkinek az divatos, ami jól áll neki
2008. szept. 28. 20:57
4/13 anonim válasza:
Igen most még nagyon nagy divat... Olyan lányok is vasalják az ismerettségi körömben akiknek alapból is egyenes, de még rávasalnak. Nem vagyok egy nagy divatkövető szóval én emiatt nem fogom vasalni, főleg, hogy mindigis egyenes hajam volt és mindig igyekeztem hullámosítani, göndöríteni... :)
2008. szept. 28. 20:59
5/13 anonim válasza:
Igen,most divat,de szép lassan észreveszzük,h a hullámos haj jön vissza.van egy fodrászüzlet,ahova havonta eljárok egy kis igazításra..és a fal mindig tele van képekkel.és most amikor a hónap közepén voltam,szinte csak hullámos hajak voltak a képeken,amin meglepődtem,mert amióta odajárok(1éve) mindig az egyenes haj volt a képeken.azt mondta a fodrászom h igen,kezd visszajönni a hullámos:))
Szóval még divat az egyenes,de ezerrel jön a hullám:P
2008. szept. 28. 22:53
6/13 anonim válasza:
Sztem ez hogy most épen mi a divat, hülyeség. Ahogy a néhánnyal előttem szóló is írta, mindenkinek az a divat, ami jól áll. Nekem pl., alapból egyenes, fenékig érő hajam van, és sose vágatnám le, mert ezerrel jön a bubi...:S. Én így szeretem a hajam, meg amúgy is, sztem mindenkinek meg kéne találnia önmagát, nem állandóan a divat után menni. Vic
2008. szept. 30. 17:04
7/13 anonim válasza:
Hiába divat, nagyon szarul néz ki...ne menjünk már a csorda után, a hajad legyen olyan ami neked tetszik, és szerinted jó áll, ne olyan amilyen a most éppen tetszik a kis divat-r*bancoknak...
2009. aug. 12. 14:09
8/13 anonim válasza:
Ja sajnos divat pedig szerintem a legtöbb lánynak nem áll jól a kivasalt haj, meg egyébként sem értem mi a jó benne XD nekem szögegyenes hajam van, sajna ha behullámosítom kb egy óra múlva megint egyenes, de mára már megszoktam, így szeretem...:/ Ebből is látszik hogy a legtöbb embernek az kéne ami nincs :D Lányok szeressétek a természetadta hajatokat! :D
2009. szept. 14. 19:47
9/13 anonim válasza:
Persze,hogy divat!!!
Ez nagyon sokáig divat lesz...
2009. szept. 20. 19:08
10/13 anonim válasza:
haat msot inkabb a gondor haj a divat azt olvastam ..
de rengeteg csaj vasalja emg mindig a hajat ..
hmmm nem tudom :-< nekem tok egyenes hajam van fel centi hullam sincs benne.. szoval en gondoritem neha xD
nekem annyira tetszenek az ilyen furtos tincseeeek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!