Szem alatti táskák ellen valami megoldás?
18 éves vagyok, de szerintem 25-öt is mondhatnék olyan karikás a szemem. Volt már többször is hogy megkérdezték fáradt vagyok e, mert úgy nézek ki. Mindennel próbálkozok, az eddigiek: arckrémekből nivea éjszakai és garnier nappali (nyilván alap, de nem mindig kenegethetem mert zsíros lesz az arcbőröm), ránctalanító (ezt nagyon ritkán ha már vészes a helyzet), uvorkapakolás, tojásos-mézes házikrém, aloe vera...sokat olvastam utána ilyen házi megoldásoknak is szóval szinte mindent és már nem tudom mit lehet csinálni.
Van valakinek még ilyen gondja? Bevált módszerek?
#1 igen, sajnos nem nagyon tudom megkülönböztetni
köszi a tippet, a petrezselymeset akkor kipróbálom :)
a sminkelésnél is próbálkozom minnél jobban eltüntetni, csak "lefelé irányuló" arcvonásaim vannak, így van egy ilyen alap fáradt/sírós tekintetem
Első vagyok. Én is hasonló arcberendezéssel rendelkezem :)
Ha mosolyogsz, és sokat vagy jókedvű az ellensúlyozza azt is valamelyest. Most hogy többet tudok aludni (az alvás az egyik legfontosabb, ami nekem segített ebben), és igyekszem a szabadban lenni többet,sok friss gyümölcsöt, zöldséget enni, sokat javult a dolog. És még egy dolog jutott eszembe: ha kicsit barnább az arcod kevésbé látszik, de ne napozd széjjel az arcbőrödet, mert akkor hamar ráncos lesz. Legjobb direktbe nem is napozni, csak a szabadban csinálni valamit,és amit aközben barnulsz az elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!