Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pastel színü haj festéket...

Pastel színü haj festéket szeretnék venni Budapesten hol lehetséges ez?

Figyelt kérdés

2016. júl. 12. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Színezőt tudsz venni legfeljebb, fodrászkellékesben.
2016. júl. 12. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
A pasztell nem szín. Pasztell mi? Pink, kék, lila, barack, sárga, zöld, türkiz... ?
2016. júl. 12. 19:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Pastelbe rengeteg szín van és abból bármelyik kék,lila,rózsaszín de ugye tisztában vagy vele milyenek a pastel színek! Nah pont olyanokat keresek az mindegy hogy kék vagy lila ha ott leszek akkor majd el döntöm melyiket veszem meg
2016. júl. 12. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:

De ez olyan, mintha azt írtad volna, sötét hajfestéket szeretnél. Sötét mit?

Azért kérdezem, mert tudom, hogy pink szinte mindenhol van, kék és türkiz is, de lila meg piros nem. DM, Rossmann, belvárosban nagyobb a választék.

2016. júl. 12. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Kökis Rossmanba meg DM-ben csak sima kéket és pinket találtam. Egyik se volt pastel színű!
2016. júl. 12. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Pasztell (mert még mindig magyarul beszélünk) színt akármilyen erős hajfestékkel, vagy inkább színezővel el lehet érni, ezért nem gyártanak kifejezetten fakó színűt. Egyszerűen leszívják fehérre a hajat, majd hígítva, nem sok ideig teszik rá a színezőt. Ha túl sötét, három mosás után jó lesz.

Gondolom otthon akarod csinálni, mert "ez tök könnyű, nem kell kidobni pénzt fodrászra". Ha szerencséd van, talán nem lesz zöldes árnyalatú a hajad, és talán még le se égeted a szőkítővel, mire olyannyira kiszeded belőle a pigmenteket, hogy ne legyen gusztustalan az eredmény. Keress fel inkább egy hozzáértő fodrászt, pl. Budapesten a have szalont.

2016. júl. 13. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké csak mert láttam már képet pastel színű hajfestékről ezért kérdeztem hogy magyarországon kapható-e vagy sem és szoktam festeni a hajam nem ez lenne az első de kösz a tanácsot! ^^
2016. júl. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!