Ki mit szól ahhoz, hogy összeállt a Guns N' Roses-ból a 3 eredeti tag? Slash, Axl, és Duff. Lehetséges hogy lesz koncert ősszel Budapesten?
Nem ertek egyet. Kritika elott meg kellene inkabb hallgatni mit nyujt Axl most a Gundban vagy az AC/DC-ben. Valaha a vilag egyik legjobb enekese volt es most hozza azt a szintez, sztarallurok, kesesek es hiszti nelkul.
Kerdezo. Targyalnak a magyar koncertrol, ha osszejon en is ott leszek.
Én nagyon örültem neki. Ha lesz koncertjük Magyarországon, akkor biztosan elmegyek. Nem régen szerettem meg őket (nem tehetek róla... fiatal vagyok :)) és bánom, hogy nem 20 évvel előbb születtem. Nekem egy hatalmas élményt jelentene, pont, ahogyan egy Rolling Stones koncert. Mintha visszarepülnék egy olyan korszakba a zenében, ami sokkal közelebb áll a szívemhez.
Ugyanakkor valóban igaza van az előttem válaszolóknak. Axl Rose-nak arra lenne szüksége, hogy elfogadja az önnön öregedésének a tényét, hogy nem lesz már fiatalabb. Nem kellene görcsösen ragaszkodni a múlthoz, hanem lassan visszavonulni. Pont ugyanezt gondolom Mick Jaggerről is. Tudom, hogy az igazi rock konzerválja az embereket, de bele kellene törődni az embereknek az elmúlásba lassan... így kollektíven.
Emellett, ha jól tudom, az eredeti GnR személyes okok miatt (is) oszlott fel. Hogyha valaki otthagyja azt a bandát, ami az életének az egyik legmeghatározóbb momentuma (feltételezem, hogy az volt nekik), akkor nyomós probléma állt a háttérben, amelyet kétlem, hogy most megtudtak oldani, hogyha annyi év alatt nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!