Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz, szálló, kissé göndör,...

Száraz, szálló, kissé göndör, nagyon dús hajamra valami tipp?

Figyelt kérdés
A hajam dús, vastagszálú és göndör is de nem az a durván loknis hanem kicsit göndör. Ha kifésülöm ugyebár akkor száll. Nem vasalom, semmilyen hőt nem használok rá. Samponozok, utána serical latte hajpakolást teszek rá, rajtahagyom 20 percig lemosom és utána betekerem kicsit törölközőbe. És ha olyan törölköző száraz akkor rakok rá argán olajat. De igy is száraz és undorító... És száll az egész mert nagyon sok hajam van de ha nem fésülöm ki akkor is száll. Festve amúgy még nem volt. Már próbaltam mézes olivaolajas pakolást már próbáltam tojásosat meg ricinusolajosat már mindent próbáltam hőt sem használok rá de ugyanolyan száraz. Valami tipp?:( Eljutottam oda hogy mindennap vasalni fogom mert ugy nem száll és annyira talán nem is száraz pedig nem teszek rá semmi hővédőt hogy esetleg attól lenne jobb.. De puhaság meg az én hajam az is 2 nagyon távoli dolog. Valaki aki tud valami jót az segítsen!:)

2016. júl. 12. 17:09
 1/4 anonim válasza:
Kép?
2016. júl. 12. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem hasonló a hajam, én is sokat szenvedtem vele, de most kb. egy éve nagyon megszerettük egymást :) Az én gondom az volt hogy a fejbőröm gyorsan zsírosodott, míg a hajam, főleg a végeknél nagyon száraz volt. Én csak annyit csináltam, hogy elkezdtem szappant önteni és azzal mosom a hajam, utána egy citromos vagy almaecetes öblítést csinálok. Így szép puha a hajam, könnyen fésülhető, szebben megmaradnak egyben a fürtjeim is. Ha kedvem van, akkor csinálok egy ricinusolajos hajpakolást, de ez kb. negyedévente egyszer van. Próbálj utána nézni a vegyszermentes szappanoknak (ilyen a Manna, de ők eléggé drágák, lehet biztos olcsóbban is találni jót) :) Hátha neked is segít! :)
2016. júl. 12. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Hülyének fogsz nézni, de ne mosd ki a balzsamot. A hajtőre természetesen ne kerüljön balzsam.

A göndör haj sokkal szárazabb, mint az egyenes. Máshogy kell kezelni.

2016. júl. 12. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is ilyen volt (dús, de száraz, göndör, össze vissza álló valami) és nekem ez vált be:

jó alaposan bevizezem a hajam és rakok rá egy házilag készített pakolást (2 tojássárgája + 5 evőkanál méz + néha 1 evőkanál olivaolaj).

Belefésülöm!

Ezt rajta hagyom minimum 1 óráig, de ha lehet tovább. Néha érdemes átaludni vele egy ejszakat.

Utána jó alaposan lemosom. Samponnak egy olívaolajas-mézes bio sampont használok (beszerezhető a dm-ben)

miutan kimostam megtapogatom a torolkozovel, kicsit becsavarom es hagyom megszaradni.

TIPP: ne vasald! Én is oda menekultem de 1 év utan a derekig ero hajamat lekellett vagni vállig érőre annyira megsérült :(

2016. júl. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!