Hogy öltözködjek narancsbőrös lábakkal nyáron?
Figyelt kérdés
Sajnos az utobbi 1 évben igen mozgás hiányos életet éltem ezért nagyon csúnyán narancsbőrös lett a combom és fenekem. Már rajta vagyok hogy eltüntessem, de igen lassan megy ez a folyamat. Jöv.heten megyek fesztiválra meg hát nyar van. rovidnadrag szezon. mit vegyek fel hogy ne latszodjon? Mert én nagyon undoritonak talalom magamon is es masokon is ha látszik.2016. júl. 12. 16:21
1/8 anonim válasza:
Hosszú szoknya? Vagy olyan ami elöl rövid, hátul hosszabb... vagy térdig érő. Amúgy szerintem semmi gond a narancsbőrrel. Nem egy nagyon ronda és nem feltűnő dolog. Hacsak nem társul 110 kilós testtel, de akkor is inkább a test ronda.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem rajongok a szoknyákért, de ez a elol rovid, hatul hosszu egész jól hangzik :)
Nem, szerencsére nem vagyok kövér csak hát a lábaim ilyenek...:(
Ha valakinek van még ötlete akkor figyelek ^^
2016. júl. 12. 16:43
3/8 anonim válasza:
Mit vegyél fel? Önbizalmat. Rengeteg narancsbőrös lány járkál rövidnadrágban meg miniben, ne legyél már ekkora lúzer hogy 100 fokban kényelmetlen cuccban fogsz végig izzadni egy fesztivált mint egy ló.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez a baj, hogy rengeteg lány rohangál narancsbőrös lábakkal p*csa nadrágban túl sok önbizalommal. Hát ne is haragudj de az a látvány gusztustalan :D Nem fogok beoltozni mackonadragba, mert rengeteg dologgal lehet ezt korrigálni. Például kaptam egy olyat, hogy strandkendő! Egy zseniális dolog, takarja amit kell még fürdőruhában is, de ha fürdök gyorsan leveszem. A vízben meg mindegy. Szóval köszönöm ezt a tippet annak aki elküldte nekem ezt privátba :)
2016. júl. 12. 18:36
5/8 anonim válasza:
nyugodtan vedd fel a rövid holmikat, esetleg vegyél fel nejlonharisnyát. :)
vékony, én meg sem érzem a legnagyobb melegben sem.
6/8 anonim válasza:
Van olyan rövidnadrág, ami combközépig ér. Az sem takar eléggé? Vagy olyan, ami nem feszül. A szellős, vékony, bővebb nadrágok is jók nyáron (háremnadrág-szerű, tele vannak velük a boltok.
7/8 anonim válasza:
Már meg ne haragudj, de nem mindenkinek van rohadt sok önbizalma, akinek van feleslege és miniben van! Eszük van, hogy nem rohadnak meg ebben a hőségben! Mellesleg a legtöbb üzletben ilyen fazonú ruhák vannak, ezzel nem lehet mit csinálni. Kissé túl kritikus vagy, másban meglátni a szálkát is..
Vegyél fel te is rövidet. Hidd el, ha nem foglalkozol vele, természetesen viselkedsz, senkit nem fog érdekelni hogy nézel ki.
8/8 anonim válasza:
Ugyanúgy. A kutya nem fog törődni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!