Dina0119 kérdése:
Narancsbőr ellen ti mit ajánlotok ami házi praktika? Tornázok és szamócát járok szedni de valamitől narancsbőrös lettem.
Figyelt kérdés
32-éves vagyok eddig nem volt narancsbőröm de most az idei nyárra kijött.Nagyon zavar és el szeretném tüntetni vagy legalább hogy ne látszódjon annyira.Tudtok valami jó házi praktikát rá?2015. máj. 17. 18:55
1/2 anonim válasza:
nincsen rá praktika.
annyi az egész,hogy magas a testzsírszázalék.
ha ez ideális tartományba csökken,és az alatta lévő izomzat rendszeresen dolgoztatva van akkor fog eltűnni.
a legegyszerűbb módszer ennek kivitelezéséhez a kalória deficitbe rakott szálkásító diéta és heti 5-6 db 40-50 perces aerob edzés.
2/2 anonim válasza:
Járj futni, nekem segített, előtte kenek fel Eveline hűsítő narancsbőr elleni krémet is mindig. Magában nem ér semmit, de mozgás mellett jó. Ha futni nem akarsz vegyél lépcsőzőgépet, az is egész hatásos ha rendszeresen csinálod. Persze a futással nem ér fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!