Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az aloe vera jó a szempillára?

Az aloe vera jó a szempillára?

Figyelt kérdés
Láttam egy videót,amiben a lány a szempilláját azzal kente

2016. júl. 12. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
én még nem próbáltam, de szerintem igen. Az aloe vera egy csoda növény :D
2016. júl. 12. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha aloe verás szempillát akarsz arra jó. Másra nem. Az aloe nem csodanövény, van pár jó hatása, de a legtöbb ami a neten terjed iszonyat nagy hülyeség és túlzás csak.
2016. júl. 12. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Te vagy a túlzás :D A nagymamám világ életében növényekkel foglalkozott és ő is aláírja, hogy az egyik legjobb növény ;)
2016. júl. 12. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy a nagyidnak voltak növényei még nem jelenti hogy ért is hozzá. Rengeteg embernek van paradicsomültetvény a kertjében, mégsincs semmi fogalmuk róla hogy az több mindenre jó mint mondjuk az aloe... nem, ők inkább vesznek aloét ha bajuk van, mert arról hallani hogy mennyire jó. Meg az drágább jóval, szóval tuti jobb, nem? Ja, nem.
2016. júl. 12. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem "voltak növényei", hanem ez volt a foglalkozása. Elvileg elismert volt ebben a szakmában, de nem fogok ódákat zengeni róla. Szerintem kilehet próbálni. Nekem a ricinusolajat hajtogatták folyton. Van akinek használ, de nekem semmi.
2016. júl. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!