Hol lehet olcsón ALOE FIRST-öt és ALOE LIPS-et venni?
Figyelt kérdés
vagy oldalról rendelni2016. máj. 20. 17:26
1/13 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy az FLP-stől tudsz rendelni.
2/13 A kérdező kommentje:
igen, de máshol olcsóbban nem lehet?
2016. máj. 21. 15:34
3/13 anonim válasza:
Szia! Célszerű közvetlenül a forevertől saját partneri kártyára vásárolni.Ott biztosan eredeti minőséget kapsz garanciával és még kedvezmények is elérhetők.
4/13 A kérdező kommentje:
koszi es az hogyan mukodik? :)
2016. máj. 21. 23:55
5/13 anonim válasza:
Szia! Ha érdekelnek a részletek és adsz egy email címet, akkor szívesen elküldöm a részleteket. Egyébként mire szeretnéd használni a firstöt és a lipset?Használtad már korábban is őket?
6/13 A kérdező kommentje:
ihen regen hasznaltam firstot, most a hajamra es a boromre szeretnem.most meg kaptam egy lipset ajandekba es nagyon megtetszett. :) robiden nem tudod leirni?
2016. máj. 22. 02:25
7/13 anonim válasza:
Szia! Itt nem igen menne át.Miért akarod a hajadra és a bőrödre használni firstöt? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy mást is érdemes lenne megnézni rá és elképzelhető, hogy tapasztalatot is tudok küldeni.A Lipsből is van két féle, az egyik 30 fényvédő faktoros.Mindkettő nagyon jó. Én is használom mindkettőt.
8/13 A kérdező kommentje:
nekem csak ez a 2 kell :)
2016. máj. 22. 20:19
9/13 anonim válasza:
Szia!A mindenkori vásárláshoz, a kártyához meg kell lenni egy minimális értéknek.Csak ezzel a kettővel még nem lenne meg a minimum.Eddig két terméket próbáltál és beváltak.Esetleg érdemes lenne megnézned, hogy mi minden van még. A többi is nagyon jó.
10/13 A kérdező kommentje:
ertem, de nekem csak erre a kettore van szuksegem. :)
2016. máj. 23. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!