Mi a legjobb a pattanásokra?
Figyelt kérdés
Milyen készítményt kérjek a gyógyszertárban? Melyik a legjobb a pattanásokra?2016. júl. 11. 16:28
1/3 anonim válasza:
Szia:) . En az elmult harom evben nagyon pattanasos voltam. Jartam kozmetikushoz ami segitett de nem sokat. Viszont ajanlott egy borgyogyaszt ami ugyan fizetos de olyan kremek irt fol nekem ami utan mar fel eve egy pattanas nincs az arcomon. Csak ugye minden nap be kell kenni. Ha erdekel hogy hol van ez a borgyogyasz hogy neked is segitsen a borodon nyugodtan irhatsz.
Jah azt bocs nem mondtam csak akkor ha budapesti vagy😂. Gyogyszer nevet meg azert nem mondok egyenlore mert csak orvos engedelyevel lehet kivaltani.
2/3 A kérdező kommentje:
Írtam privátot
2016. júl. 11. 19:46
3/3 anonim válasza:
Nekem is pattanásos volt az arcom. Elmentünk nyaralni és a nap leszárította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!