Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb házi készítés...

Melyik a legjobb házi készítésű arc pakolás ami jó a mitesszerekre és a pattanásokra?

Figyelt kérdés

Az arcom tele van mitesszerrel és pattanással és arcpakolást szeretnék rá nem tudom milyet kell venni vagy hogy kell csinálni.

minden segítséget el fogadok.

elöre is köszönöm szépen

2013. júl. 29. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:

élesztő+csepp méz.

Továbbá én tonizálás után bekeném egy pötty mézzel.

2013. júl. 29. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:

mitesszerre: 1 ek. zselatin, 1 ek. tej a cuccot 1 percre tedd mikróba.

Aztán ha még folyós de már annyira nem forró akkor kend a mitesszeres területre vastagon. Várj 10 percet, majd mint egy maszkot húzz le.

2013. júl. 29. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
1-2 Aspirin (komolyan:))amit pár csepp vízben feloldasz + méz, és már mehet is az arcodra. Kb 20 percet jó az arcon hagyni. Nekem bevált
2013. júl. 29. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget mindenkinek
2013. júl. 30. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ezt szoktam használni: méz+tojássárgája+cukor+kakaópor (a cukor miatt radírozó hatása is van). Pattanásokra jó, és puha lesz tőle a bőröd.

Nem vagyok hajlamos mitesszerekre, de ha mégis előfordul, akkor kamillateával gőzölök, és utána kinyomon a mitesszereket.

2013. júl. 30. 10:08
 6/7 anonim válasza:
Én olivaolajjal, őröltkávéval és cukorral radírozom. Persze előtte összekeverem őket :D Az aspirin és a zselatinos pakolásnál mit tapasztaltok válaszolók? :) Leírnátok? :) Köszönöm!
2013. aug. 1. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

zselatín+ tej: inkább képet mutatok

[link]

2013. aug. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!