Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon zsírosodik a fülem,...

Nagyon zsírosodik a fülem, tisztítom rendszeresen, de a fültisztítót nem szabad annyira belülre tenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már össze gumizva se merem hordani a frizurám emiatt, pedig ápolt vagyok!:S
2008. szept. 28. 15:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Ez leginkább azóta van, mióta ki lett orvosnál tisztítva. Előtte nem volt ilyen problémám!
2008. szept. 28. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a fültisztító pálcikával is be szoktam nyúlni. Mondjuk nekem nem is vészes a helyzet egyáltalán, csak utálom ha egy picit is nem tiszta :) Páromnak sárgás szokott lenni a fülpiszki, nekem kb egyáltalán nem, de mondta h neki ilyen és az apjának is és az apja használ is rá valami speckó gyógyszertáras cuccot, szóval szerintem kérdezd meg!

Fülpisztit meg addig tolhatod amig nem kényelmetlen és valami alkohollal vagy arctonikkal is benyulhatsz, ami igaz csip, de tisztít.

2008. szept. 28. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
amúgy minél többet tisztítod,annál jobban zsírosodik!
2008. szept. 28. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is addig benyomtam ameddig kényelmes, de mondta az orvos hogy nem szabad mert beljebb nyomom a zsírt és aztán egy idő múlva eldugul és irány a doki!
2008. szept. 28. 20:23
 5/6 anonim válasza:
Sokszor az is hatásos, ha víz alá meríted a fejedet pl hajmosásnál, és hagyd akkor is, hogy a füled is vízbe érjen, és akkor dörzsölgesd meg egy picit! De ha azóta van, amióta az orvosnál voltál, akkor menny vissza és mond el neki, hogy mi történik! Sok szerencsét! :)
2008. szept. 29. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a fülgyertyát. Gyógyszertárban kapsz, vagy némely kozmetikus is megcsinálja neked.
2008. szept. 30. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!