Kozmetikával kapcsolatban: rendszeresen jártok? Milyen kezelésre?
Én nem járok kozmetikushoz, és őszintén nem is tudom, hogy más lányok rendszeresen járnak-e és ciki, hogy én nem.
Illetve: ismeretlenül voltatok/mennétek kozmetikushoz? Úgy, h csak egy szimpatikusnak tűnő szalonba bementek vagy ilyesmi? Vagy előre kell időpontot kérni?
És lehetséges, hogy olyan kezelést fog csinálni, ami után több napig piros a bőröm vagy ilyesmi?
nem járok, mert nekem nagyon drága:(
18/L
Én rendszeresen járok kozmetikushoz. Általában arckezelésre (ez után valóban piros pár napig a bőröm), szemöldökszedésre, és nyáron rendszeresen gyantáztatok. Lehet, hogy otthon gazdaságosabb, de egyszer nagyon csúnyán megégettem magam meleg gyantával, azóta nem kísérletezek.
Az én kozmetikusomhoz előre kell időpontot kérni, de nagyon rugalmas.
Én 2 havonta járok arckezelésre,meg szemöldök szedés, festésre.
29/N
Minden évszakban megyek nyomkodásra, muszáj, mert nagyon csúnya és igénytelen a mitesszeres bőr. Ha nem jutok el, akkor magamnak megcsinálom, ahogy a kozmetikus is szokta, de ezt jobb profira bízni. Gyantára nem járok, mert nem bírja a bőröm, borotválom. Szemöldököt magamnak szedek, bajuszom szerencsére nincs.
25 N
Én is azon gondolkozom, hogy vajon megérné-e elmenni? Egyelőre még nem voltam. Otthon epilálok, radírozom az arcomat/bőrömet, meg úgy ahogyan tudom ápolom is.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!