Melyik márka jó szemhéjra és a szemkörnyéki ráncok kialakulása ellen elfogadható áron, ami nem kerül több tízezerbe?
Hát, akkor már L'Oreal, de szerintem az kevés.
29 vagyok zéró ránccal, de a szemkörnyékem mindent megérdemel.
márk gy sem, max termék.
Szuper anti-aging terméket nem ilyen áron fogsz kapni, de akkor inkább a l'oreal. Egyébként a preparation h nevű végbélkenőcs is jó szemkörnyék feszesítő, bár ez nem hosszú távú hatást ad, hanem azonnalit. Modelleken, fotózásokon, kifutókon szokták használni.
Szia,
Nekem egy Japán ismerősöm azt mondta hogy náluk az a szokás hogy mindennap kendőbe csavart jéggel törölgetik az arcukat mindenhol. Ettől sokkal feszesebb a bőrük. Én is elkezdtem ezt a módszert használni, de még csak 19 vagyok viszont anyum 40 éves és neki nagyon sokat segített. Egy próbát szerintem megér :)
Utolsó vagyok.
De hogy pontosan a kérdésedre válaszoljak én sok mindenkitől egy avonos valamilyen feketekaviáros krémről hallottam sok jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!