Piercinghez értők! A vadhús kialakulása ellen mit kell használni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 21:08
1/10 anonim válasza:
Fertőtleníteni kell,Betadine az jó rá..De ha baj van,azonnal szedd ki...
2/10 A kérdező kommentje:
Azt hallottam a hidrogén-peroxid meg valami ezüst akármi jó rá. Ez igaz?
2010. máj. 30. 21:26
3/10 anonim válasza:
Nekem a betadintól csak rosszabb lett. Eleve azzal kezeltem minden nap 3x és mégis jött rá egy bazi nagy vadhús.
Vettem alkoholt és neogranormont és két-három nap alatt lehúzta. Utána míg teljesen be nem gyógyult a seb, csak ezeket használtam.
4/10 anonim válasza:
mi a f@sz az a vadhús? nekem eddig 8 pc-m volt, de fingom sincs, mi az.. felvilágosítottok?
5/10 anonim válasza:
nekem 2 pc-m van és nekem sem volt soha Oo
azmilyen vagy mi és mivan?XD
14/L
6/10 anonim válasza:
nekem nőtt vadhús a köldökpc-m mellé...és Tetran kenőccsel kentem,majd leszáradt.
8/10 anonim válasza:
a betadine fertőtlenítő, marhára nem arra való
a pc-s nekem az Oxycort-ot mondta, attól le is ment
de ahhoz orvosi vény kell
9/10 A kérdező kommentje:
A vadhús a sima hústól eltérő vöröses színű húskinövés.
2010. jún. 2. 20:11
10/10 anonim válasza:
hm, soha nem volt ilyen problémám, pedig minden pc-met magamnak szúrtam, de köszi, hogy megosztottad velem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!