Zsiros a borom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanaban eleg gyakran zsirosoik a borom es pattanasosodik.Mar probaltam mindenfelet hogy leszaritsam a pattanasokat a clen and clear tol elkezdve mindenik de egyik sem hat.Olyan kicsi pattanasok vannak a homolokomon olyan zsirrel telt holyagocskak.Mivel tudnam oket leszarinti?Esetleg valami termeszetes anyaggal?2008. szept. 28. 12:35
1/2 anonim válasza:
hát először is moss alaposan kezet és egy olyan (akár házi) szappannal mosd át a zsíros területet ami kiszárítja a bőrödet :) nekem bevált
azután meg ajánlom az avontól a CLEARSKIN asszem így írják szal az hatásos :D nekem is vannak csak nekem az államon és mivel nem nyomkodom őket ezért begyullik a bőr alattuk és nagy patti lesz a helyén de ekkor ÚTIFŰ a megoldás csak éjjelre rá kell ragsztani és ennyi de gondolom itt még nem tartasz :D
2/2 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, ő szakszeráűen tud segíteni. Nekem is felirt egy nagyon jó gélt az arcomra, plusz kamillás tonikot és segít. Ha nagyon csúnya a bőröd akkor gyógyszeresen is tud segíteni. De ha természeteset akarsz akkoris bőrgyógyi és kérj kamillás tonikot, az kamillakivonat és alkohol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!