Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek befestessem a hajam?

Szerintetek befestessem a hajam?

Figyelt kérdés

Már két éve szeretnék kék tincseket a hajamba, vagy úgy, hogy csak alul van befestve. Nagyon tetszene, csak anya sokkalja az árát, amit meg is értek (egyébként én fizetem a fodrászt) és nem tudom kicsit elbizonytalanodtam. Ha megcsináltatnám tuti imádnám, meg szerintem nem nyugszom meg addig míg be nem festetem, de le is kell szivatni, ha meg kopik sokat kell vele bajlódni, fodrászhoz járni. Illetve ha már nem szeretnék kék hajat, a hajfestéket ledobja a szőkített haj, nem?

Mit gondoltok, megcsináltassam?

2016. júl. 7. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok macera van vele, de ha akarod csináltasd meg. Feltéve hogy van pénzed 2 hetente újra színezni. Mert másképp igen ronda lesz. Ha megunod akkor a hajad vissza kell pigmentálni fodrásznál. Nem elég csak simán visszafesteni.
2016. júl. 7. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
A kék az szinte soha nem lesz szép hajon, nekem már minden szín volt :) Igazából szerintem ha valakinek fontos egy extrém hajszín, piercing, tetoválás, úgyis megcsináltatja, legalábbis engem senki véleménye nem érdekelt ezekben az ügyekben.
2016. júl. 7. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem piros volt a hajam alja (tarkótól) felül fekete,2 éve volt, azóta már fekete az a rész is, akármit csinálok, ahol piros volt, ott úgy törik. Valamennyit tudok javítani ott a hajam állapotán, de a legalsó sor az 15 centire törik, filcesedik, amúgy lassan derékig ér a hajam, de amíg le nem nő a régi piros rész, addig 2centit nő 1,5 centit vágni kell belőle. Megbántam nagyon hogy akkor pirosra lett festve :\
2016. júl. 7. 19:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Igazából nem is mások véleménye érdekel, sosem foglalkoztatott ez különösebben, csak tényleg az a bajom, hogy sok a macera vele, illetve félek hogy törni fog nagyon. Egyébként nyitott vagyok más extrém színekre is, mit ajánlotok (mert a 2. írta hogy a kék nem szép hajon)?

Úgy tervezem, hogy később itthon festem majd, csak nem nagyon szeretnék kísérletezgetni a szőkítővel

2016. júl. 7. 19:43
 5/8 opened paradise ***** válasza:

Ha te fizeted,az miért szempont?

Ha csak a végét akarod,akkor azt idővel le is vágathatod.

2016. júl. 7. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, a piros a legjobb, azt évekig viseltem, nekem nagyon jól állt, a kék, zöld, pink nagyon hamar ledobja magát a szőke hajról (más színre meg nem lehet ráfesteni). Szóval részemről csak az élénkvöröset tudom ajánlani.
2016. júl. 7. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sötétbarna a hajam, feketére van festve, nekem azt is kidobja, nem is látszik a lenövés meg a pirosat is kidobta, lehet ezért is törik a hajam még, mert a "kopástól" elgyengült a hajam. (dec. 15-én volt utoljára festve) ha nagyon elkezd törni a hajad akkor argánolaj, kokuszolaj ricinusolaj kombó hajpakolásnak heti 1x, ápolja is meg nő is tőle :)
2016. júl. 8. 15:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megcsináltattam végül ilyen 'galaxisosra'. Nem látom, hogy roncsolódott volna a folyamat alatt, de azért kenem mindenféle olajjal meg mindennel, és imádom! :))
2016. okt. 14. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!