Lyukas a színelőhívó tasak a hajfestékben, ez kuka?
Figyelt kérdés
Hétvégén vettem a Rossmanmban a Palette Intensive Color Creme hajfestékéből két dobozt, hát a fenének nem gondoltam, hogy ki kéne bontani, most ér a meglepetés, a két színelőhívó tasak elrepedt, és mindkét dobozban mindegyik. Nagyon pipa vagyok, ma nincs itthon a gyerek és a férjem, ilyenkor tudok hajat festeni, ráadásul A10 szőke árnyalat, nem akarom leégetni a hajam. A festékkrémnek elvileg nincs hibája, azt vajon megtartsam, és max elviszem fodrászhoz, hogy ezzel fesse be, és tesz hozzá színelőhívót...tippek, fodrászoktól akár. Előre is köszönöm a válaszokat!2016. júl. 7. 13:15
1/3 anonim válasza:
Veszel oxit hozzá és befested. Bármelyik fodrászkellékesben kapható.
2/3 A kérdező kommentje:
Épp ezt néztem, van egy ismerősöm is, aki oxival csinálja, de neki mindig ilyen rezes lesz, amitől én ódzkodom a saját hajamon, mégis hányas oxit vegyek hozzá? A dobozon az állt 2-4 árnyalatot világosít.
Ezekkel a keverési arányokkal sem vagyok tisztában, egy drogériás hajfestékbe ugyanúgy keverem bele, mint amit a fodrászkellékesnél adnak? Elsőre nekem elég bonyolultnak és ijesztőnek tűnik.
2016. júl. 7. 15:09
3/3 anonim válasza:
Az oxi a színelőhívó. Minden hajfestékhez az van.
A dobozon rajta van hány ml festékhez hány ml oxi kell. Annyit kell összekeverni. Hogy milyen erősségű az a színelőhívón kell hogy rajta legyen. Szerintem 12%-os legerősebb van A10-hez, de nem biztos, nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!