Szürke hajat szeretnék. Mit gondoltok ha hamvas szökébe rakok egykis feketét milyen szinű lesz? :o Vagy valaki próbált már ilyesmit? Olyanrol is hallottam h a fekete festéket szöke hajra kenni színelöhivó nélkül. Ebböl mi sülhet ki?
Nem, nem, ezt tescoban, de még inkább száz forintos boltokban lehet kapni, esetleg nagyobb kínaiban. Nagyon-nagyon olcsó, és szerintem színhibás is.
Nézd, konkrétan erre gondoltam, egy rendes fodrász szerintem sírva fakadna ettől.
Viszonylag színtartó (kb 3-4 hajmosás), és elég olcsó (400-500 ft)
nekem ez volt sokáig:
gyakorlatilag mangarózsaszín volt tőle a hajam.
Fehérre szívatni a hajat nem jó ötlet, ekkor már tönkre van téve a haj nagy valószínűséggel.
Az tény, hogy ki kell szőkíteni először a hajat, aztán rá kell menni a megfelelő szürke színezővel.
9-es oxival leszivatni, utána alfaparf 11.11-es kikeverve fele-fele arányban 3-as oxival (NEM 90 ml oxihoz 60 ml festék, ahogy a dobozon van, hanem VALÓBAN fele-fele), és nagyon szép ezüstszínű (nem szőke) haj lesz belőle.
Hajmosás utána kizárólag hamvasító samponnal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!