Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használta már valaki a fresh...

Használta már valaki a fresh depil szőrtelenítő krémet? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A leírás alapján ez nem csupán egy szőrtelenítő krém. Mit tapasztaltatok?
2016. júl. 7. 12:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
* mond, véletlen elírtam most nézem
2018. márc. 16. 23:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom, mint az előttem szóló. Azért működnek ezek a cégek, mert csomó olyan ember van, aki lát vagy olvas valamit és utánajárás nélkül elhiszi. És igen, nem olcsó, bár akkor is idegesítő lenne, ha átverik az embert, de nem ennyiért. Szóval szerintem is teljes mértékben megérdemlik azok, akik nem tudnak megnézni egy "túl szép, hogy igaz legyen" terméket alaposabban, ráadásul ezeknél már az első 1-3 találat megadja a választ.

Gratulálok minden ilyen "épeszű" személynek, ti termelitek a pénzt ahhoz, hogy több ilyen cég legyen!

2018. ápr. 18. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!