Használta már valaki a fresh depil szőrtelenítő krémet? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
A leírás alapján ez nem csupán egy szőrtelenítő krém. Mit tapasztaltatok?2016. júl. 7. 12:43
11/22 anonim válasza:
sziasztok
mit tegyek most rendeltem meg de látom hogy nagyon kamunak tűnik az egész
Most mit csináljak??
12/22 anonim válasza:
Szerintem ne vedd át. Ha mi nem tudunk velük szemben semmit tenni, akkor feltehetően ők sem ellenünk.
13/22 anonim válasza:
Én is megrendeltem pár hete. Át is vettem. Kipróbáltam azzal az időtartammal amit ír. Eredmény nulla. Aztán kipróbáltam néhány nappal később gondoltam nem igaz hogy ilyen átverés az egész. Szóval gondoltam többet várok a hatás idejével úgy 10-12 percet. És nem akartam hinni a szememnek!! Eltávolította a szőrt! A kicsit vastagabb szálakat is!
14/22 anonim válasza:
Ja és még valami. Hiába működött azért újra tuti nem fogok rendelni belőle
15/22 Magyari Zsófia válasza:
Sajnos én is bedőltem. Ma próbáltam ki, a lábamról egyáltalán nem szedte le a szőrt, a hónaljam kétszer kentem be, hogy valamit érjen. Így tele lettem kiütésekkel, de a szőr maradt. Végül a régi bevált szőrtelenítőmet kellett használjam.
16/22 anonim válasza:
Sziasztok! Ismét megerősítem, hogy becsapás! Sima szőrtelenítő krém. Az első réteg nem szedte le a szőrt, a második megmarta a bőröm. A szőr pár nap múlva kinőtt. A pénzt 3 hónap alatt tudtam visszaszerezni, de csak úgy, hogy fogyasztóvédőkkel fenyegettem meg ők.
17/22 anonim válasza:
Kipróbáltam és valamennyire leszedte a szőrt de csak foltokban.. ott is borostás maradt. Nem ajánlom h megvegyétek. csak a leggyengébb szőrszálakat távolítja el.. nem tudom h ennek hosszú távon van-e hatása, de szerintem nem éri meg. mert nem 100%-os az eredmény.
18/22 anonim válasza:
Tud nekem valaki címet mondani, hogy hova küldhetem vissza, sajna a csomagolást kidobtam...? És természetesen kamu az egész!!!!
19/22 anonim válasza:
Ha megrendeltem de még úgy sincsen munkanap akkor vissza lehet valahogyan mondani? Vagy majd ha jön a postás akkor utasítsam el?
20/22 anonim válasza:
Nem próbáltam ki, de van annyi eszem, hogy ez eszembe se jusson!
Azok, akik anélkül vesznek meg valamit, ráadásul nem 5-600 Ft-ért, hogy arra nem veszik a fáradtságot, hogy rákeressenek a termékre és elolvassanak pár véleményt róla, azok, már elnézést, de meg is érdemlik, hogy hülyére vegyék őket!!
Úgyhogy akárki akármit mondd, én nem tudom sajnálni azokat, akik vakon mindenfélét elhisznek, és dobálják ki meggondolatlanul a pénzüket!
Szánalmas...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!