Leborotválhatom úgy az intim részem, hogy bekenem baba tusfürdővel és úgy borotválom?
Figyelt kérdés
Szálirányba borotváljam hogy ne nőjön be és ne pattogjon ki?2008. szept. 28. 08:24
1/8 anonim válasza:
persze bekenheted, de miért nem valami borotvahabbal vagy géllel kened be?
szálirányba borotváld, akkor nem fog kipattogni
2/8 A kérdező kommentje:
mert nem vesz nekem anyu,és még nincs pénzem, ez egy átmeneti emgoldás lenne!
2008. szept. 28. 09:03
3/8 anonim válasza:
Utána fertőtlenítsd arcszesszel, vagy tonikkal ha van, aztán kend be arcra való hidratálóval! Bőrnyugtató balzsam még jobb, vagy körömvirág, csak írtad hogy nincs pénzed!
4/8 anonim válasza:
Szerintem a sima szappan is jó, én azzal szoktam :) Utánna az arctonikommal fertőtlenítem.
5/8 anonim válasza:
Én is babatusfürdőt használok és kevésbé üt ki igy mintha rendes borotvahabot használok. és könnyebb is.
6/8 anonim válasza:
és a benövés ellen vannak kréme, szerintem te is simán meg tudod venni akármilyen drogériában ne olyan drága. PL én a DM ben 500forintért tuti szert szoktam venni. Reggelipénzen simán ki lehet spórolni.
7/8 anonim válasza:
Muszály borotválni?
Pár év múlva nagyon meg fogod bánni (vagy még hamarabb). Tapasztalatból mondom.
Inkább egy gyantázás árát spórold ki az uzsonnapénzből, vagy ollóval igazítsd meg, ahol muszály.
8/8 anonim válasza:
A tusfürdő szerintem is jó átmenetileg.
(nem akarok kötekedni, mint ahogy itt divat, de a ,,muszáj,,-t j-vel írjuk :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!