Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim terület szőrtelenítése...

Intim terület szőrtelenítése hogyan?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok..és az intim részemet szeretném szőrteleníteni, mert zavar+ a barátommal 1 éve vagyunk együtt és úgy gondolom, hogy hamarosan itt az alkalom. és nem szeretném, ha elmenne a kedve az egésztől:S:) .. nem tudom, hogy kezdjek neki??:S lányok, ti hogyan,mivel csináltátok először, fájt? köszi a válaszokat előre is!:))
2010. ápr. 14. 15:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
43%
krémmel!
2010. ápr. 14. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Krémmel egyszerüen megy, egyáltalán nem fáj (ha betartod a használati utasitást, mert ha túl sokáig rajta hagyod, akkor esetleg felmarhatja a börödet), és utána sokkal gyöngébben nö vissza.
2010. ápr. 14. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Én először 15 évesen szőrtelenítettem borotvával. Igaz fél óráig tartott de vigyáztam, hogy ne vágjam meg magam. Ha a borotvás variációt választod, akkor használj hozzá borotva gélt vagy habot utána meg hidratáló testápolót.
2010. ápr. 14. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
én ma már gyantáztatom a kozmetikusommal, de annak idején borotvaltam és azt nagyon nem javaslom. Akkor inkabb hasznalj kremet. Epp most lattam a DM-ben, h mar van kifejezetten intim területre valo szörtelenitö krem.
2010. ápr. 14. 15:46
 5/12 A kérdező kommentje:
a borotválást inkább kihagyom:)és a krémes variációt azt megfogadom..köszönöm a segítséget mindenkinek!:)
2010. ápr. 14. 16:48
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
A szőrtelenítő krémet azt nem javaslom intim helyre mert erős vegyszereket tartalmaz és ha bekerül a lyukba ott elég nagy kárt tud okozni. Én már évek óta borotválom és nagyon bevált! Persze figyelni kell hogy nehogy meg vágd magad, de ha lassan csinálod és figyelmes vagy akkor ez elő sem fordulhat. Sok sikert!
2010. ápr. 16. 16:02
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
ne borotvald mert 2 ev mulva dzsungel fog kinöni oda!
2010. ápr. 16. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Én 6 éve borotválom magam ott lent és még sincs dzsungelem.
2010. ápr. 16. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:

16:02-es: "A szőrtelenítő krémet azt nem javaslom intim helyre mert erős vegyszereket tartalmaz és ha bekerül a lyukba ott elég nagy kárt tud okozni."

Ha valaki ennyire ügyetlen, hogy belülre is keni, akkor tényleg jobb, ha nem erölködik, DE én már majdnem 20 éve krémmel szörtelenitek, és még soha nem került belülre a krém - ehhez direkt erölködni kellene - elvégre bellül nem szokott ször nöni. Eddig se nem gyulladt be sehol, viszont utána pár hétig szép sima a terület és most már csak egész finom, vékonyszálú szörszálak nönek vissza.

2010. ápr. 16. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Borotválást felejtsd el... én úgy kezdtem és nekem is + már több helyen olvatam hogy másoknak is amikor kezdett visszanőni angyon kényelmetlen volt és szúrt, zavart. És nem az a gond hogy elvágod-e magad, hanem ahogy leborotválod a szőrtüszők 1-2 vérezni fog, ami nem fáj, de rendellenes.

A krém jobb ötlet, csak ha erős a szőrzet, nem tudom mennyire viszi le :S

Páran azt mondták hogy gyantázzák. Kipróbáltam azt is...na hát az először nagyon tud fájni_alig emrtem nekiállni. Másodszorra már enyhébb volt és a végén már nem is olyan vészes (de ezzel a tested többi része is így van gyantázásnál).

Ennyit tudtam segíteni ezek alapján Te döntsd el, neked melyik a legmegfelelőbb. Szia!

2010. ápr. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!