Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel fertőtlenítsem a bőröm...

Mivel fertőtlenítsem a bőröm epilálás előtt?

Figyelt kérdés
Már évek óta szenvedek az epilálás okozta piros/barna pöttyöktől. Bevallom, hogy eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de most be kellett látnom, hogy nagyon csúnya a lábam és muszáj kezdenem vele valamit... Vettem Yves Rocher bőrradírozó szappant azt kb 3 naponta használom, mindig amikor szőrtelenítek, vettem körömvirágkrémet, testápoló helyett azt használom, de azt olvastam hogy fertőtleníteni is folyamatosan kellene, hogy tényleg legyen esélyem arra, hogy szebb legyen a lábam. De nem tudom mivel kellene fertőtlenítenem, nem ismerek semmilyen spray-t vagy krémet. Ti tudtok valami olyan terméket, ami beválhat?

#epilálás ##pirospöttyök
2016. jún. 29. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Fertőtleníteni after shave vagy aloe gél. De patikában is lehet kapni bőrfertőtlenítőket. Epilátort is minden használatnál fertőtleníteni kell, azt alkohollal. Bőrre ne azt használj, mert na
2016. jún. 30. 00:27
 2/3 anonim ***** válasza:
...nagyon kiszárítja.
2016. jún. 30. 00:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Van bőrfertőtlenítő spray kisebb kozmetikai drogériában lehet kapni.
2016. jún. 30. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!