Bölcsességfogtól hullhat a haj? De nem köralakban foltokban, hanem általánosan mindenhol? 26/ L
De akkor miért nem húzatod ki? Hagyod romlani? Elég undi.
Amúgy igen, hullhat ettől a haj.
1 valaszolo: Holnap utan huzatom ki ! Sajnos az Sztk ban nem a kedvessegukrol hiresek a fogorvosok... A maganorvosra viszont heteket kell varni ugyh varnom kellett !
3 valaszolo : Mindenre kiterjedo hormonvizsgalatom volt. Sajnos az egeszsegugy katasztrofa Bp en !!! Egy honaposos a varakozasi ido minden borgyogyaszaton... Most a honvedkorhazba megyek jul.vegere kaptam idopontot, az Sztkban ranezett es felirta az Alpicort plussz nevu keszitmenyt, melytol ugy bekorpasodott hogy szoszerint hullik a korpa a fejebol... A hajam mosas utan mar masnapra zsirban uszo volt... Mikor visszamentem masik szteroidos keszitmenyt irt fel es meg csak meg sem nezte a fejboromet a 2 ik alkommal sem...
Irok majd velemenyt hogy segitett e a fogkihuzas.
kíváncsi vagyok. tesztoszteron (szabad, totál), DHEAS, androsztendion, SHBG, ösztrogén-progeszteron, FSH, LH, kortizol, ezek mind voltak? Pajzsmirigy (TSH, szabad t4 és t3, ATPO) is? A zsírosság és a korpásodás szintén gyakori hormonális hajhullásnál. Ha a fog kezelése után nem múlik, érdemes erre gondolni. Mint már írtam, NEM FELTÉTLENÜL kell a leletekben eltérésnek lennie a hormonális hajhulláshoz, elég egy rossz genetika akár...
Keress rá (női)androgén alopécia, ha ehhez hasonló a mintázata a hajhullásodnak (homlok, fejtető, halánték), akkor sajna erről van szó.De fotót is feltehetsz, ha gondolod. Nekem ez a bajom, és nem is nagyon látszik (még), csak én látom, hogy ritkább a kritikus helyeken. És volt vashiányom, pajzsmirigy alulműködésem, a manduláim gennyesek voltak.Ezeket kezelték, a hajhullás nagymértékben csökkent, de a ritkulás folytatódott. Nekem hormonális betegség miatt van.
Ne haragudj, nem akarlak elkeseríteni, de ennek belső oka van, és a sampon, hajszesz, egyéb külső kezelések csak pénzkidobás.. orvos persze felírja :/
Egyébként ajánlom neked a Dr Lenkei féle multivitaminokat. Nálunk az egész család szedi, a 80 éves apukám kivirult tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!