Orrszőr eltávolitása öngyujtóval?
Figyelt kérdés
Kicsit kilóg és nemtudom mivel tüntessem el. Öngyujtóval ellehet?
17/f
2016. jún. 21. 21:19
1/9 anonim válasza:
Próbáltam... Hidd el nem jó ötlet...
2/9 anonim válasza:
Persze fiam, csak nyugodtan. Garantáltan eltünteti az összeset.:D
Istenem komolyan eszedbe jutott ilyen baromság?Gondolkozz már egy kicsikét hogy ez mennyire veszélyes lehet. A fodrász se égeti le az emberek haját ha rövid fazont akarnak...
3/9 anonim válasza:
El, de lángszóróval hatásosabb!
4/9 opened paradise válasza:
Körömvágó olló?
De csak ha még akarsz valaha bármit ia megszagolni.
5/9 anonim válasza:
Tűzzel ne próbálkozz mert annak csúnya vége lenne...Szerintem is próbáld meg körömvágó ollóval, de szerintem erre lehet kapni valami gépet, mármint orrszőrnyírót. Esetleg talán szemöldökcsipesszel ki tudod tépni, ha csak egy-két hosszabb szál lóg ki, de teljesen eltüntetni meg nem célszerű mert funkciója van.
7/9 anonim válasza:
Ha égési sérüléseket szeretnél...
Amúgy meg létezik olló, orrszőrvágó is.
8/9 anonim válasza:
én ollóval egyáltalán nem tudom eltávolítani, de az orrszőrnyíró bevált
9/9 pinkpancser válasza:
Betolsz az orrodba két ceruzaelemet és hidd el, senki nem fog a szőrszálra figyelni! És így elem is lesz kéznél ha kell valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!