Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfesték eltávolítása?

Hajfesték eltávolítása?

Figyelt kérdés

A sötétbarna hajfestéket akarom koptatni a hajamból, leszivatni nem szeretném mert alatta az eredeti szinem van és azt akarom vissza kapni.

Próbáltam már a C vitamin port elég sokszor és a colat,egyik sem jött be.

Valamilyen más módszert tudtok még?

2015. nov. 3. 22:20
 1/4 Acvarius válasza:

Elore leszogezem, nem festem a hajamat.

Ezrrol meg regen beszelgettunk, de az alkohol az jo, csak az mar a fejbort is marja.

2015. nov. 3. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

legyél turelmes. par het utan mar jelentősen kopni fog, ha alatta az eredeti van.

banfi sampont keverj el szódabikarbónaval. ez elég erős cucc, szépen fakit. én is próbáltam egy elcseszett festes után, amikor fekete lettem világos barna helyett

2015. nov. 4. 07:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Hajradírral le lehet szedni a hajfestéket.
2015. nov. 4. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor kopik ki ha sötétebbre volt festve, mint amilyen alapból de még akkor sem biztos hogy teljesen kijön. Van a dm be egy festék eltávolító, ha megkéred az eladót szívesen megmutatja neked.
2020. máj. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!