Ha egy megoldást kellene mondanotok töredezett hajra, mi lenne az?
Olló.
Aztán pedig ápolni.
Nekem ezek segítettek:
- nem szőkíttetem, festve van, de csak barnás színekre
- hajmosáskor sok-sok balzsamot használok
- minden hajszárítás után bekenem hajvégápoló olajjal
- soha nem vasalom (bár hajsütővassal időnként besütöm)
2: igen, így hiába minden :)
Én azt szoktam csinálni, hogy vastag körkefével szárítom. Így egyenes lesz. Nyilván nem olyan szögegyenes, mint vasalóval, de nekem így jobban is tetszik, mert vasalva nagyon lapos volt. Olyan szopott gombóc fejem lett :)
Időnkét besütöm, az mondjuk nem tesz túl jót, gondolom. Mivel az is forró vas. De szoktam olyat is helyette, hogy befonom és akkor hullámos lesz.
Ha meg nem tetszik sehogy sem, akkor összefonva hordom vagy felkötve.
A vágás okos ötlet volt, most jó minőségű balzsamot és argánolajat használj rendszeresen. Nekem a fodrászom ajánlotta ezeket, és kiválónak bizonyultak.
A balzsam a méretéhez képest jó árban van, kevés kell belőle, sokáig elég.
Az argánolaj nem egy olcsó dolog, mondjuk én 3000ért vettem a fodrásztól, de több mint féléve megvan, hetente többször használom és a negyede se fogyott még el, és már 2-3 hónap után látszott hogy használ.:)
Én ezt használom:
Van amikor szárítás előtt teszem a nedves hajra. Van, amikor meg szárítás után a szárazra.
Nekem eddig ez a legjobb hajvégápoló. Elég sokat kipróbáltam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!