Dove Derma Spa Summer Revived használható arcra?
Én ezt használom jó ideje amióta megjelent és a lényeg hogy alaposan be kell dolgozni, inkább kevesebbet.
Arcra kipróbáltam de oda túl zsíros és a parabén miatt ilyen bőr alatti zsírcsomóim lettek, ezért vettem külön arcra valót, attól még matt is lett az arcom, hidratáló is.
Fülnél nagyon nagyon keveset kell, elég az ami a kezeden van épp pluszba egy kenés után, azzal először hátrasimítod és utána hátulról is végighúzod rajta. Mintha mosnád végülis :D
Kimaradt a foltosságra:
Alaposan leradírozott, szőrtelenített, teljesen száraz bőrre vidd fel, gumikesztyűben lehetőleg, alaposan masszírozd be, ne maradjon sehol a krémből és egyenletesen kend. 20percig ne öltözz fel. Alulról lábtól kell felfelé haladni.
Heti 2x elég használni, mert napok alatt lassan barnít, ilyenkor nem szabad radírozni, de kb 2hét múlva le kell az egészet és újra kezdődik a dolog.
Szívesen! :)
Az alverde arcra valóját használom, iszonyat nagy mennyiség 75ml és 800Ft ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!