Összekeveredett Oxy használható?
Használható. Attól függ mire. Szőkítésre? Mert így együtt kb. 10,5-es a keverék, szóval erősebb mint egy kilences, de gyengébb mint a 12-es. Szőkítőpor mellett folyamatosan figyelni kell, de legkésőbb 15 max. 20 perc után érdemes lemosni, mert onnantól jelentősebben már nem szív többet, viszont eléggé roncsol. Esetleg pár csepp samponos vízzel/sima vízzel lehet hígítani, vagy argán/kókusz/oliva olajat cseppenteni bele...
Ha szőkítővel\festékkel összekevert oxikról van szó, azt az adott időn belül (30-40p ?) kell felhasználni, utána kuka.
Köszönöm :D csak nem mertem egy percre sem feltenni a hajamra mert féltem, hogy esetleg totál leég :D
Hát az egyik a 9es az egy Kallos Oxy a szőkítőporhoz a másik egy platinaszőke festékhez járt de mindkettő kis üvegben volt és a drágalátos barátnőm a két üvegből beleöntötte tálba. Utána vettem észre hogy a tubus ott van a két kis flakon meg üres. Le is kiabáltam szegény fejét, hogy mért nem figyelt oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!