Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Összekeveredett Oxy használható?

Összekeveredett Oxy használható?

Figyelt kérdés
Barátnőm véletlen összeöntötte a két oxyt a 9est a 12essel így viszont nem merjük használni. Kérdés, hogy akkor ez most kuka? (szőkítőporhoz vett Kallos)
2016. máj. 16. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Használható. Attól függ mire. Szőkítésre? Mert így együtt kb. 10,5-es a keverék, szóval erősebb mint egy kilences, de gyengébb mint a 12-es. Szőkítőpor mellett folyamatosan figyelni kell, de legkésőbb 15 max. 20 perc után érdemes lemosni, mert onnantól jelentősebben már nem szív többet, viszont eléggé roncsol. Esetleg pár csepp samponos vízzel/sima vízzel lehet hígítani, vagy argán/kókusz/oliva olajat cseppenteni bele...

Ha szőkítővel\festékkel összekevert oxikról van szó, azt az adott időn belül (30-40p ?) kell felhasználni, utána kuka.

2016. máj. 16. 11:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm :D csak nem mertem egy percre sem feltenni a hajamra mert féltem, hogy esetleg totál leég :D

Hát az egyik a 9es az egy Kallos Oxy a szőkítőporhoz a másik egy platinaszőke festékhez járt de mindkettő kis üvegben volt és a drágalátos barátnőm a két üvegből beleöntötte tálba. Utána vettem észre hogy a tubus ott van a két kis flakon meg üres. Le is kiabáltam szegény fejét, hogy mért nem figyelt oda.

2016. máj. 16. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!