Palette color shampoo 320 (szőkítő) keverni érdemes?
Figyelt kérdés
Eddig a palette color shampoo 321 vagyis középszőke színt használtam, amivel teljesen meg voltam elégedve, de mostanába úgy vettem észre hogy a lenövést nem igazán fogja be. Érdemes lenne esetleg egy szőkítőt és egy ilyet összekeverni a jobb szín eléréséért, vagy a szőkítőt csak magába lehet használni? Esetleg egyéb tippeket is meghallgatok, nektek milyen festék vált be középszőke szín eléréséhez, ami inkább szőke, mintsem barna :)2016. jún. 20. 11:07
1/1 anonim válasza:
Palettet nem szabad keverni, mert nem a kettő keveréke lesz az eredmény, hanem előre nem látható valami... nekem pl sötétszürke lett két világosszőke keverékéből. Pedig egyik sem szürkés árnyalat volt.
Nem tudom, milyen oxi van a 321-hez? Ha 9% akkor cseréld 12%-ra és úgy jobban világosít majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!