Igaz az, hogy ha kamillateával mosol hajat, akkor egy idő után szőkébb lesz a hajad?
Figyelt kérdés
Egyszer régebben még az egyik ismerősöm mondta. Szerintetek tényleg beválhat? Aki tud erről valamit, pls írjon!2016. jún. 19. 21:59
1/7 anonim válasza:
Kamillát más okból használok a hajamra, de a színén semmit nem változtat.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg nem tudsz olyat, ami a színén is változtat? Amúgy köszönöm a választ!
2016. jún. 19. 22:42
4/7 A kérdező kommentje:
De én természetes módon szeretném. Úgy, mint a kamillateával, csakhát azzal ezek szerint nem lehet. De mindegy is. Lehet, hogy az ismerősöm is rosszul tudta. Na mindegy, kösz a választ!
2016. jún. 20. 00:18
6/7 anonim válasza:
Természetes világos hajon működhet, ha olyan a haj, tehát akinek már alapból szőkésbarna és könnyen kiszívja a nap. De nincs semmi garancia, főleg hogy kamilla főzet kell ami koncentráltabb mint a tea és gyakran. Inkább a már meglévő szőke hajat tartja karban, amit pl a nap kiszívott és nem hagyja elsárgulni.
Én pl használtam kamillát tartalmazó sampont sötétbarna festett hajamra mert bőrnyugtató és semmit nem csinált világosítás szempontból.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 20. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!