Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minél szőkébb annál károsabb?

Minél szőkébb annál károsabb?

Figyelt kérdés

Természetes vörös hajamat akarom befestetni valamilyen, aranyszőkére. A kérdésem az lenne hogy ehhez ugye nem kell leszívatni a hajam? Mivel elég világos az alapszín. Illetve nem lenne annyira káros sem, mivel nem extra világos szőkét akarok. Nem mondom hogy nem viselné meg valamennyire a hajam, de nem olyan mértékben mintha ennél szőkébbre festeném nem?

Pontosan ilyen színű a hajam: [link]

2014. nov. 18. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon világos alapból is a hajad, nem lesz nehéz szőkére festeni, leszívatni nem kell előtte. Kiválasztod a megfelelő árnyalatot, befested vele, és valószínűleg olyan is lesz. Persze jó minőségű hajfestéket vegyél, fodrászkellékesből. Mert a bolti dobozosakban nem lehet tudni milyen oxi van de valószínűleg erősebb mint ami neked kell a hajadra.

Amúgy nagyon szép hajszíned van, ha nekem lenne ilyen soha nem festeném. :)

2014. nov. 18. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Illetve a bókot is! :) Az a helyzet hogy nagyon tetszik pl. a szép aranyszőke úgyhogy ahogyan magamat ismerem befestetem.
2014. nov. 18. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért ha tudsz, próbálj fel egy szőke parókát, vagy keress a neten olyan programot, amivel tudsz változtatni a hajadon (a feltöltött fényképed segítségével). Nehogy megbánd, csak azért. :)
2014. nov. 19. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem a szőke kifejezetten jól áll, mivel anno 14 évesen voltam melíros szőke, csak az már ezer éve lenőtt. Ez volt 11 éve. Sőt szerintem a szőke áll nekem a legjobban.
2014. nov. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!