Egyel szőkébb, hamvasabb árnyalattal való teljes hajfestés mennyire károsítja a hajat?
Figyelt kérdés
L'oreal Majirellel professzionális hajfestékkel festik a hajamat a hajszalonba ahova járok. Most egy 9.13-as festékkel van befestve a hajam és 3 havonta szoktam a tövet festetni (most már több mint féléve).Úgy érzem hogy több a hajamban az arany árnyalat és szeretném ha picit hamvasabb szőkébb lenne a hajszínem. Kicsit olyan mézes szőke vagyok most(lehet attól is hogy még nagyon frissen lett festve). Ha egy árnyalattal világosabbra/hamvasabbra festeném legközelebb (viszont akkor az egész hajamat ) akkor mennyire teszek kárt a hajamban? Több mint féléve csak a tövét festetem, csak a végén mossák össze a festékkel a hajamat. Félhosszú hajam van, vállam fölött megáll.Most már kezd rendbe jönni a hajam azóta hogy 2 éve lassan 3 havonta vágatom a hajamat amellett hogy festem is. Szerencsére nem töredezett, csak vékony szálú hajam van. Mi a véleményetek? Mit tudnátok tanácsolni? Köszönöm előre.2014. júl. 20. 18:19
1/2 anonim válasza:
Ahhoz hogy világosabb is legyen az egész hajad, erősebb oxi is kéne mint amit eddig használtak. Illetve most az egész hajadat kéne az erős oxis szőkével befesteni, ami rettentően tönkre is tenné. Szerintem inkább csak legyen hamvasabb, de világosabb ne.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Igen, hamvasabbat szeretnék, szőkébbet nem.Szerintem elég szőke árnyalat van benne, kicsit "hűvösebb" árnyalatot szeretnék bele tetetni.9%-os oxit használtak a hajamra. Ha tovább hagyják a hajamon a festéket akkor az is jó megoldás lehetne a hamvasabb szín eléréséhez?
2014. júl. 21. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!