Szerintetek nagyon látszik a kopaszodás? (Képpel)
Barátomról van szó. Az én vélemény az, hogy szerintem annyira nem látszik,c sak időközbe fodrászt váltott, aki csak lenyírja rövidra a haját és semmi formája nem marad, míg a régi a feje tetején egy picit hosszabbra hagyta így dúsabbnak tűnt és az jobban állt neki. De nem hiszi el nekem.
Az első kép az több éve készült. Ott egy picit mintha tényleg előrébb lenne a hajvonala, de szerintem ha ugyanúgy lenne levágva, akkor elöl nem lenne olyan ritkás. Nektek mi a véleméynetek? Illetve mit gondoltok, milyen haj állna jól neki?
Engem ugyan nem zavar, de őt nagyon zavarja a haja, szeretnék neki ötleteket adni, hátha hallgat r.
Szerintem se látszik nagyon.
Én is azt néztem, hogy talán máshogy is áll elől a haja. Szóval nem nagyon lehet észrevenni, hogy most mitől van a különbség, a kevesebb hajtól vagy a más frizurától.
Egyébként se parázzon ezen. A férfiak kopaszodnak. Ez akár szexi is tud lenni. Az a ciki, ha valaki takargatja.
Ezen képek alapján szerencsétlennek megindult a mikiegeresedés. Látni nem egy fiatal, 30 év alatti srácot, akinek a homloknál középen belóg egy ilyen "földnyelvszerűen" a haja, mert attól jobbra és balra megindult a kopaszodás. Látszik a változás a két kép alapján (hangsúlyozom, csak a képek alapján, élőben lehet, hogy más).
Én maximálisan megértem, nekem hosszú és relatíve sűrű hajam van, de már most elborzaszt (26 évesen), hogy simán elérhet engem is a mikiegeresedés. Szerintem nagyon kiábrándítóan néz ki, megoldásnak max hajbeültetést vagy kopaszra vágást tudok elképzelni.
Ez amúgy kimondottan "férfihiszti", talán ahhoz lehet hasonlítani, ahogyan a nők 40 felett rádöbbennek, már nem olyan vonzóak, és pánikba esnek, majd elkezdenek úgy öltözködni, mintha 20 évesek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!