Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek nagyon látszik a...

Szerintetek nagyon látszik a kopaszodás? (Képpel)

Figyelt kérdés

Barátomról van szó. Az én vélemény az, hogy szerintem annyira nem látszik,c sak időközbe fodrászt váltott, aki csak lenyírja rövidra a haját és semmi formája nem marad, míg a régi a feje tetején egy picit hosszabbra hagyta így dúsabbnak tűnt és az jobban állt neki. De nem hiszi el nekem.

[link]

Az első kép az több éve készült. Ott egy picit mintha tényleg előrébb lenne a hajvonala, de szerintem ha ugyanúgy lenne levágva, akkor elöl nem lenne olyan ritkás. Nektek mi a véleméynetek? Illetve mit gondoltok, milyen haj állna jól neki?

Engem ugyan nem zavar, de őt nagyon zavarja a haja, szeretnék neki ötleteket adni, hátha hallgat r.

2016. jún. 17. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem se látszik nagyon.

Én is azt néztem, hogy talán máshogy is áll elől a haja. Szóval nem nagyon lehet észrevenni, hogy most mitől van a különbség, a kevesebb hajtól vagy a más frizurától.

Egyébként se parázzon ezen. A férfiak kopaszodnak. Ez akár szexi is tud lenni. Az a ciki, ha valaki takargatja.

2016. jún. 17. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is. Én is mondom ezt neki, h más a frizurája azért tűnik így, látszik a képen is, hogy az elsőn magasabb az egész haja, mintha picit búbosabb lenne, de az nem is úgy volt levágva, hogy átment rajta a géppel és mindenhol ugyan olyan méretű volt, hanem fent h kicsit hosszabbra lett hagyva. És ennyi a különbség, mert mikor elkezd nőni (neki már 1 hét után kb. ilyen), akkor is még jól néz ki.
2016. jún. 17. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezen képek alapján szerencsétlennek megindult a mikiegeresedés. Látni nem egy fiatal, 30 év alatti srácot, akinek a homloknál középen belóg egy ilyen "földnyelvszerűen" a haja, mert attól jobbra és balra megindult a kopaszodás. Látszik a változás a két kép alapján (hangsúlyozom, csak a képek alapján, élőben lehet, hogy más).

Én maximálisan megértem, nekem hosszú és relatíve sűrű hajam van, de már most elborzaszt (26 évesen), hogy simán elérhet engem is a mikiegeresedés. Szerintem nagyon kiábrándítóan néz ki, megoldásnak max hajbeültetést vagy kopaszra vágást tudok elképzelni.

Ez amúgy kimondottan "férfihiszti", talán ahhoz lehet hasonlítani, ahogyan a nők 40 felett rádöbbennek, már nem olyan vonzóak, és pánikba esnek, majd elkezdenek úgy öltözködni, mintha 20 évesek lennének.

2016. jún. 22. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!