Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Genetikai kopaszodás vagy...

Genetikai kopaszodás vagy esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve észrevettem hogy ritkább lett a hajam a fejtetőn, de nem annyira vészes, csak ha vizes akkor látszik, hogy nem olyan dús már mint régebben volt, szárazon viszont egyáltalán nem látszik hogy nagyon megritkult volna.

Két oldalt egyáltalán nem ritkul, sőt még új szálak is nőnek, nem mikiegeresedik, ugyanolyan a hajvonalam mint pár éve, 1 mm-rel sem ment hátrébb.

A családban senki sem kopasz, két nagyapámnak még mindig megvan a haja, az egyik mégcsak nem is őszül, pedig már 70 is elmúlt, a másik nagyapán ősz, de neki is van még haja bőven, majdnem ugyanannyi van még neki mint 25 éves korában :)

Apámnak már ritkább a haja, de 35 éves korában még dús haja volt, én meg csak 24 vagyok és furcsállom hogy ilyen hamar kezdődne nálam, mikor a családba senki sem kopasz.

Viszont mostanában elég stresszes vagyok és nem is eszek rendesen, van hogy egész nap alig eszek valamit, ettől ritkulhat a haj hogy nem eszek rendszeresen meg idegeskedek is, illetve ha erről van szó akkor ez a folyamat megállítható, esetleg visszafordítható még?

2015. aug. 31. 01:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A stressz nagyban hozzajarul a hajhulashoz ,de lehet genetikai is.
2015. aug. 31. 01:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha apud kopasz akkor te is az leszel, nincs menekvés. Stressz hatására inkább őszülés jelentkezik, másnak az okoz gondot, de kennek rá festéket oszt cső.
2015. aug. 31. 01:33
 3/3 anonim ***** válasza:
A kivétel erősiti a szabályt,szokták mondani.
2015. aug. 31. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!