Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete-vörös "ombre" esetén,...

Fekete-vörös "ombre" esetén, utánfestéskor, többszöri mosás után is a fekete szín befoghatja, és átszínezheti teljesen a hajam más színezetű végét? Még úgy is ha nagyon óvatosan kezelem?

Figyelt kérdés
Pár hete készült el a fekete-vörös "ombrém", fekete hajtő, és vörös hajvég arányban.2 hete utánfestettem, és ugyanúgy ahogy a fodrászom is csinálta befestettük külön a két részt, előbb a feketét majd a vöröset. Amint a fekete résszel kész lettünk le is mostam, hogy a lehető legkevésbé színezze meg a hajam végét, majd rászárítással jött a vörös rész. A helyzet bonyodalma ott kezdődött, hogy ahogy lemostam a hajam végéről a vöröset, s egyben megmostam rendesen balzsammal az egész hajam, a vörös rész teljesen bebarnult. Nos, ti találkoztatok már hasonlóval? A fekete ennyire megszínezheti mosás közben a más színű hajvéget? Még úgy is, hogy a második mosással azért nem jöhet annyi festék, hogy teljesen átszínezze a hajam másik felét. Legalábbis szerintem. Valamint az az ötletem támadt, hogy fodrászkellékesnél vennék ilyen élénk piros hajszínezőt, és még ha be is fogja újfent a fekete, legalább erőteljesebb vörös lesz. Ti mit gondoltok?
2016. jún. 16. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:
A feketét jó esetben nem kell újrafesteni, mert egy jó minőségű festék nem fog kikopni egyáltalán. A fekete ha kopik összefogja a hajad és a vörös így lesz barna. Ha fested a feketét is akkor a két részt teljesen külön kell kezelni, külön mosni... de az igen macerás.
2016. jún. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!