Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan hajszínező/festék...

Van olyan hajszínező/festék (fekete), ami pár mosás után kikopik?

Figyelt kérdés
Eredetileg szőke hajam van, még sosem volt befestve, de ki szeretném próbálni, hogy milyen lenne feketén. Nem hosszú időre, nem úgy, hogy rendszeresen kelljen festenem, mert elég sűrűn kellene , hogy ne látszon a szőke....
2014. aug. 4. 18:49
 1/3 anonim válasza:
Van de azt hiszem 1-2 hétig marad benne.Lehet vanni a DM-ben Rossman-ben de szerintem a Tesco-ban is.Azt hallottam van olyan ami 1-2 mosás után lejön de én ilyet nem találtam csak olyat ami kb. 1-2 hét szóval sok sikert:DDÉs amúgy szerintem egy csajon jól néz ki hogyha a szőkében vannak fekete tincsek :DD
2014. aug. 4. 18:54
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi! :D Ès, ez károsíthatja a hajat? Fodrászom mondta hogy a hajszínezők nem, mert nincs benne amonmia, csak én nem értek ehhez :D
2014. aug. 4. 19:02
 3/3 anonim válasza:
Hát ha a fordrász azt mondta akkor valószínüleg úgy van...:DD.De amugy most hülye fog hangzani de be tudod festeni KREPP PAPÍRRAL ezt nem tudom hogy mennyi idő alatt kopik le a fojamat a következő:Rátekered a krepp papírt (tincsenként) bevizzed aztán rátekersz egy réteg alufóliát véletleül láttam a youtube-on :DD
2014. aug. 6. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!