Colour B4-ból, egy kb. hát középig erő hajhoz (kicsivel felette), mennyi doboz kéne? Elég 1?
folytatásként... kb 4 napja befestettem a hajam a Palette Color Shampoo - kékesfekete színezőjével, előtte 2 évig voltam "tűz" és "intenzív vörös", eredeti hajszínem közép barna.. kb. mint a képen láthatóé. [link]
Második kérdésem az lenne, hogy nagyon valószínű, hogy teljesen ki jön a fekete? Engem nem zavarna a róka vörös, mert sok helyen olvastam, hogy egy ilyen színt kap a haj, az viszont inkább ha benne marad a fekete. (és már úgyis kiakartam már próbálni a rezes-rókás színt. xd)
Szia! :D Nekem a váll alá, mellig érő hajamra picit sok volt, kicsit véletlen ki is öntöttem, mert leejtettem, és így is. Nem szeretnék ezzel kapcsolatban tanácsot adni, viszont..
Én tegnap csináltam meg, feketére volt festve a sötétbarna hajam többször is, 2-3x tűzvörösre, az eredeti hajszínem nekem is olyan,mint a képen látható. Én extrát használtam, vörösesbarna lett a hajam, de az a durva, hogy világosabb, mint az eredeti...:D Pedig szívatva 1x sem lett belőle..Durva, bár nekem nagyon tetszik az eredmény, és (lehet csak számomra, de) ugyanolyan gyönyörű maradt a hajam.. Ja, és kb 30-40 percig mostam a hajamat utána..:D
Az az egy baj, hogy nagyon-nagyon büdös 3 átmosás után is, de majd csak eltűnik..:)
Szia. ^^
Végül én is megcsináltam, lassan 1 hete, mert sos volt..., nekem is kicsit vöröses-rezes lett, már-már arany barna, szintén teljesen eltérő az eredetitől. xd (de ez azt hiszem a sok éves vörösnek köszönhetem. xd)
Nekem is tetszik, egy ideig nem is fogom most még festeni, bár a napocska megtette a hatását, ahogy össze volt fogva visszahozta a feketét egy kicsit,de nem vészesen szerencsére. :D
És amúgy tényleg elég rá 1..xd szenvedtem mire kiürült a flakon. XD (Azt hittem ez is olyan lesz mint a festékek. xd)
Hát én még csak a 2. mosásomnál tartok.. tünöget a szag, de még mindig elég undorító. >< xd (De megérte. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!