Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolaj tényleg jó...

A ricinusolaj tényleg jó hajápoló?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Eredetileg szép természetes szőke hajam van. Nemrégiben vágattam le, de kicsit megbántam. ://

Szeretném, ha minél hamarabb megnőne, sokan ajánlották nekem a ricinusolajat. Nem csak azt szeretném hogy gyorsan megnőjön hanem, hogy egészséges is legyen. Tapasztalatokat, véleményeket szívesen elfogadok. :) Van akinek már bevált? És hol lehet ilyet kapni? A válaszokat előre is köszönöm :)

16/L

2016. jún. 15. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Téényleg jó a hajra. Én patikában vettem, egy kis üveg 3-4 alkalomra volt elég. Sokkal selymesebb és fényesebb lett tőle a hajam. Azt hogy jobban nőtt-e tőle, nem tudom, de szerintem hasznos. :)
2016. jún. 15. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem pont nem jó. Egyrészt mert fejbőrre kerülve hajhullást okoz. Másrészt meg ez sűrű olaj, nehéz kimosni, ami azt jelenti hogy 3szor is samponozni kell a hajad, ami pedig káros neki. Ha nem sikerül teljesen kimosni akkor elnehezíti a hajat és zsíros hatású lesz.

Ha hajápoló olajat akarsz akkor az argán olaj ilyen. 2 csepp kell a hajra, nem kell kimosni, jobban ápol a ricinusnál, könnyebb használni. Bioboltban kapható.

2016. jún. 15. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

És esetleg még más hajápoló? Még egy kérdés: A hajszárítás valóban nagyon károsítja a hajat? :)

2016. jún. 15. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
26%
De miért okozna hajhullást a ricinusolaj? És amúgy nem kell 3x telisamponozni a hajad , hogy kijöjjön. Elég 1x csak akkor jól ki kell öblíteni.
2016. jún. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!