A ricinusolaj tényleg jó hajápoló?
Sziasztok. Eredetileg szép természetes szőke hajam van. Nemrégiben vágattam le, de kicsit megbántam. ://
Szeretném, ha minél hamarabb megnőne, sokan ajánlották nekem a ricinusolajat. Nem csak azt szeretném hogy gyorsan megnőjön hanem, hogy egészséges is legyen. Tapasztalatokat, véleményeket szívesen elfogadok. :) Van akinek már bevált? És hol lehet ilyet kapni? A válaszokat előre is köszönöm :)
16/L
Szerintem pont nem jó. Egyrészt mert fejbőrre kerülve hajhullást okoz. Másrészt meg ez sűrű olaj, nehéz kimosni, ami azt jelenti hogy 3szor is samponozni kell a hajad, ami pedig káros neki. Ha nem sikerül teljesen kimosni akkor elnehezíti a hajat és zsíros hatású lesz.
Ha hajápoló olajat akarsz akkor az argán olaj ilyen. 2 csepp kell a hajra, nem kell kimosni, jobban ápol a ricinusnál, könnyebb használni. Bioboltban kapható.
Köszönöm. :)
És esetleg még más hajápoló? Még egy kérdés: A hajszárítás valóban nagyon károsítja a hajat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!