Regisztrálok kérdése:
Az elmúlt 1 hónapban voltam 4x10 percet szoláriumban, viszont a tegnapi után azt vettem észre, hogy a fenekem fölött egy világos pigmentfolt lett. Tapasztat már bárki hasonlót?
Figyelt kérdés
Furcsa szabályos-szimmetrikus alakja van, mintha lett volna ott valami szoláriumozás közben, ami miatt nem tudott ott lebarnulni, viszont biztos, hogy nem ez történhetett, mert olyan világos a folt, mint amilyen 1 hónapja lehettem. Nem kizárható, hogy idáig is ott volt a folt, de nagyon nem valószínű, mert biztos észre vettem volna.2016. jún. 15. 12:20
1/1 anonim válasza:
Igen volt ilyen, mert elég kerek a sejhajom, így ha hanyatt fekszem, nem éri el a cső rendesen a felette levő felületet. Ezért szoláriumban mindig forgolódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!