Miért nem múlik a seb utáni foltom?
Szia!
Hol piros a bőröd pontosan? Mert általában a vékonyabb részeken szokott ilyen maradni, arcon stb.
Tudod mit kéne megpróbálnod? Cink-c-vitamint nagyon jót tesz a bőrnek. Biotin (b7) vitamin készítményt. Piros bogyós gyümölcsök fogyasztását. Ja és E-vitamin kapszulát, antioxidáns szépíti a bőrt.
Bőrgyógyász nem indokolt? Nem annyira durva?
Nekem az arcomon volt egy seb utáni heg, még néha most is pirosan látszik :( :(
Bioptron lámpa is csodákra képes
Hát már állandó vendége vagyok a bőrgyógyászomnak, szedtem gyógyszereket is, Differin, Skinoren, de nem igazán használnak. Sajnos nálam már pszichés a dolog, nagyon szégyenkezem a csúnya, pigmentfoltos bőröm miatt, és nem is nagyon mozdulok ki itthonról, sajnos még iskolába sem nagyon... Az arcomon van lejjebb ez konkrétan, a számtól pár centire, de most kicsit megnyomtam, és dudort is érzek benne, szóval lehet egy kozmetikai tisztítás nem ártana az arcomnak.
Vitaminokat nem szedek, esetleg segíthet?
Persze nagyon sokat!
Nekem az államon volt ilyen heg 1-2 hónap alatt halványul el. 2 éve néha még látszik hogy piros.
Nem tudom mi lehet ez, dudort is érzel, lehet hogy a hegképződés miatt, valószínűleg érzékeny vékony bőröd lehet.
Nagyon sokat segítenek a vitaminok! A nap az pedig segít rajta, nekem segített.
Bár lehet, hogy ha pigmentfoltokról van szó nem jó a napozás, szeplőid is vannak?
Hámlasztás? Kozmetikushoz tuti el kéne nézned, lehet, hogy adna valami jó tanácsot. Bőrgyógyász a gyógyszerrel nem biztos, hogy olyan eredményes
Még mindig én vagyok!
Lisztérzékenység is okozhat pigmentfoltokat a száj környékén. Esetleg ezek fogyasztásának visszaszorításával is érhetnél el eredményt. Sok múlik a vitamin-szinten és a táplálkozáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!